Moschino: ένα μοναδικό show από μαριονέτες λόγω ... Covid-19

Life
Moschino: ένα μοναδικό show από μαριονέτες λόγω ... Covid-19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο οίκος Μoschino έκανε για μια ακόμα φορά το σχεδιαστικό  του θαύμα και έγραψε ιστορία με το πρώτο show  μόδας φτιαγμένο όλο από μαριονέτες!

Οι σχεδιαστές  στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου κλήθηκαν να παρουσιάσουν τις συλλογές τους για  το 2021 κάτω από πρωτόγνωρές συνθήκες και μέτρα προστασίας από τον Covid-19.

Ο Jeremy Scott μάς έχει συνηθίσει σε πολλές εκπλήξεις αλλά αυτό που είδαμε αυτή την φορά, δεν το έχουμε ξαναδεί. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής έστησε ένα ολόκληρο show με… μαριονέτες

Ο οίκος Moschino παρουσίασε την νέα κολεξιόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021 σε μία απρόσμενα μικροσκοπική πασαρέλα  τα νέα  σύνολα του πασίγνωστου ιταλικού brand δεν φορέθηκαν φέτος από ακριβοπληρωμένα μοντέλα αλλά από μαριονέτες ύψους 40 εκατοστών, που περπάτησαν σε έναν αντίστοιχα μικρό διάδρομο.

Οι προσεγμένες ραφές και λεπτομέρειες είναι φτιαγμένες με εξαιρετική δεξιοτεχνία, ενώ ακόμα και τα ιδιαίτερα χτενίσματά στα μαλλιά και το μακιγιάζ των μοντέλων ήταν εντυπωσιακά.

Το catwalk άνοιξε η μαριονέτα  Gigi Hadid και ακολούθησε όλη η συλλογή με τα νέα κομμάτια φορεμένα από μαριονέτες σε ένα μοναδικό και πρωτοποριακό show με μπαρόκ ύφος, που έκλεισε με τον ίδιο τον σχεδιαστή να χαιρετά εννοείται, και αυτός μαριονέτα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News