Το Καλό μεσημέρι ξεκινά! Ραντεβού στις 15:00 στην ΚΡΗΤΗ TV

Life
Το Καλό μεσημέρι ξεκινά! Ραντεβού στις 15:00 στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πιο δυνατή ομάδα της μεσημεριανή ζώνης κάνει σήμερα πρεμιέρα!

Ο Λευτέρης και η Χριστιάνα είναι πανέτοιμοι να μας καλωσορίσουν στο σπίτι τους και εμείς έτοιμοι να τους υποδεχτούμε στο δικό μας, από σήμερα και κάθε μέρα στις 15:00.

Λίγο πριν το ρολόι δείξει 15:00 και η εκπομπή βγει στον αέρα, όλοι οι συντελεστές βρίσκονται στο πόστο τους με μια γλυκιά αγωνία όλα να κυλήσουν όμορφα και ευχάριστα.

Ρίξαμε μια κλεφτή ματιά στο νέο απίθανο σκηνικό αλλά και στην σκαλέτα της εκπομπής, για να δούμε τι μας ετοιμάζουν για σήμερα!

Ποδαρικό στο Καλό Μεσημέρι κάνει ο chef Γιώργος Λασκαρίδης από το Master Chef! Αγαπημένος του κοινού, ταλαντούχος και Κρητικός, από το Ζαρό! Δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρώτο Καλό Μεσημέρι της σεζόν.

Η ομάδα, που σήμερα θα μας συστηθούν ένας ένας! έχει ετοιμάσει πολλά θέματα για να κρατήσει το ενδιαφέρον μας αμείωτο. Συνεντεύξεις, γυρίσματα, πρόσωπα γνωστά που μας συστήνονται με έναν άλλο τρόπο μέσα από την αγαπημένη εκπομπή της Κρητικής τηλεόρασης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης λέει «Καλό Μεσημέρι»  και είμαστε περίεργοι να δούμε πόσο αφέθηκε και απόλαυσε την εμπειρία του μεσημεριανού μαγκαζίνο.

Ο Θέμος επιστρέφει στην κουζίνα του και δίνει μια πρώτη γεύση για τα γευστικά μεσημέρια που θα ακολουθήσουν!

Συζητήσεις, θέματα της επικαιρότητας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα και εναλλακτικά έρχονται σήμερα στις οθόνες μας στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι».

Να ευχηθούμε στην ομάδα καλή επιτυχία, να κάνει τα μεσημέρια μας ευχάριστα και ουσιαστικά!

Ραντεβού στις 15:00 στην ΚΡΗΤΗ TV!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News