"Αντιθέσεις" στην ΚΡΗΤΗ TV... ένα Trailer έρχεται να ανατρέψει τα πάντα!

Κρήτη
"Αντιθέσεις" στην ΚΡΗΤΗ TV... ένα Trailer έρχεται να ανατρέψει τα πάντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκπομπή επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 21:45

Με κεντρικό μήνυμα « Το ψέμα γίνεται αλήθεια ΑΝ το επιτρέψεις» η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην Ελληνική Τηλεόραση, οι «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» στην ΚΡΗΤΗ TV συνεχίζουν με τον 25ο κύκλο εκπομπών.

Ένα ανατρεπτικό trailer, που βάζει το μυαλό σε εγρήγορση να εντοπίσει, να αναλύσει, να ερμηνεύσει. Όπως συμβαίνει και με κάθε εκπομπή των Αντιθέσεων 25 χρόνια τώρα.

Ο Γιώργος Σαχίνης υπογράφει και φέτος, σε μια από τις κορυφαίες εκπομπές συνεντεύξεων - έρευνας και πρωτογενούς ρεπορτάζ, που προκαλούν πανελλήνια αίσθηση και συζητήσεις ακόμη και εκτός Ελλάδας.

Κορυφαίες προσωπικότητες, αλλά και πρόσωπα της καθημερινότητας, της πολιτικής, οικονομικής, πνευματικής και επιστημονικής ζωής, στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο, δίνουν άλλη διάσταση στην ενημέρωση φωτίζοντας με απόψεις και ντοκουμέντα, θεατές και αθέατες πλευρές της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Η εκπομπή για 25 χρόνια είναι «σήμα κατατεθέν» της ΚΡΗΤΗ TV και στο νέο κύκλο της υπόσχεται νέα καθηλωτικές συζητήσεις , με διαφορετικές οπτικές και αναλύσεις που θα αποκαλύπτουν ότι «Το ψέμα γίνεται αλήθεια ΑΝ το επιτρέψεις…»

Οι "ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ" επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 21:45.

Δείτε το νέο ανατρεπτικό trailer 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News