Το "Καλό Μεσημέρι" έρχεται και μας έχει ήδη εντυπωσιάσει!

Life
Το "Καλό Μεσημέρι" έρχεται και μας έχει ήδη εντυπωσιάσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα trailer υπερπαραγωγή δίνει μια πρώτη γεύση για τη δυναμική της εκπομπής

Φρέσκα, όμορφα πρόσωπα! Μια μεγάλη ομάδα που έδωσε τον καλύτερο της εαυτό! Αυτό είναι το Καλό Μεσημέρι, που έρχεται στις οθόνες μας τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στην ΚΡΗΤΗ TV.

Το Trailer της εκπομπής είναι εντυπωσιακό και μας βάζει για τα καλά στο κλίμα! Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε!

Για 23η χρονιά η αγαπημένη τηλεοπτική  συνήθεια των κρητικών κάνει πρεμιέρα με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και τη Χριστιάννα Σκούρα και τα πρώτα δείγμα από την τηλεοπτική τους συνύπαρξη είναι εντυπωσιακά!  Έμπνευση, οργάνωση άψογη εκτέλεση και ιδού το αποτέλεσμα! 

Η ΚΡΗΤΗ TV, μας απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπορεί και ξέρει να δημιουργεί παραγωγές με ποιότητα.

Ο Λευτέρης Κουμαντάκης και η Χριστιάνα Σκούρα έρχονται με τη μεγάλη ομάδα των συνεργατών τους να μας κρατήσουν συντροφιά τα μεσημέρια μας.

Το ραντεβού για 23η χρονιά έχει δοθεί, παραδοσιακά πλέον,  για τις 15:00.

 Η εκπομπή Καλό Μεσημέρι δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο Λευτέρης, η Χριστιάνα και η ομάδα τους θα δώσουν μια άλλη πνοή στον τηλεοπτικό αέρα.

Μια εναλλακτική προσέγγιση στην ψυχαγωγία, με ουσία, ιδέες και προτάσεις που θα γεμίζουν τα μάτια και την ψυχή μας.

Η ομάδα της εκπομπής βρίσκεται σε δημιουργικό αναβρασμό. Νέες ενότητες, ρεπορτάζ,

έρευνες, , αφιερώματα, συνεντεύξεις. Εξωτερικά γυρίσματα που θα γεμίσουν τις οθόνες μας χρώματα και αρώματα Κρήτης. Μαγειρική, υγεία, ευ ζην, μόδα, ομορφιά, αισθητική στη σκέψη και στην πράξη!

Ο Λευτέρης και η Χριστιάννα έχουν δίπλα τους εξαιρετικούς συνεργάτες, που ο κάθε ένας από την δική του πλευρά θα δίνει μια ξεχωριστή νότα στο περιεχόμενο της εκπομπής.

Η δημοσιογράφος Μαρία Σπουρδαλάκη, αναλαμβάνει να αναδείξει πρόσωπα. Κρήτες που ξεχώρισαν, άνθρωποι που με τον βίο και τον επαγγελματισμό τους έχουν κατακτήσει την κορυφή στον χώρο τους.  

Ο Πέτρος Ηλιάκης, με ένα.. μικρόφωνο στο χέρι αναλαμβάνει να φέρει στο φως, σπιθαμή προς σπιθαμή άγνωστες πτυχές της κρητικής γης και των ανθρώπων της.

Ο αγαπημένος Pastry Chef, Θέμος Ρήγας, μαγειρεύει τα μεσημέρια μας… όπως μόνο αυτός ξέρει!

Η Μαρία Μοναχού, θα γεμίζει τα μεσημέρια με πολλή γυμναστική και tips για εξάσκηση στο σπίτι αλλά και έξω! με φόντο τις ομορφιές της Κρήτης. Διατροφικές συμβουλές και θέματα υγείας μπαίνουν στην σκαλέτα της εκπομπής με την υπογραφή της Μαρίας.

Ο Πέτρος Χατζησταύρος , Πολιτικός μηχανικός, θα βρίσκεται κοντά μας με Ιδέες για έξυπνες κατασκευές (DIY) , δια δραστική ξενάγηση στα εντυπωσιακότερα κτίρια του κόσμου αλλά θα μας λέει και …‘’Ιστορίες των Τοίχων’’ , για να μάθουμε την ιστορία των εμβληματικών κτιρίων της Κρήτης.

Η Έφη Τσούνη, έρχεται με τις συμβουλές της στη μόδα. Η στιλίστρια της εκπομπής θα δώσει αέρα και κομψότητα στα μεσημέρια μας!

Την ομάδα συμπληρώνει και μια νέα δημοσιογράφος, η Άννα Χαλεπάκη.

 

Καλή επιτυχία, Καλό Μεσημέρι! Σας περιμένουμε κάθε μεσημέρι στις 15:00 από την συχνότητα της ΚΡΗΤΗ TV!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News