Palinodia: Κρητική φύση και ηλεκτρονική μουσική σε ένα μοναδικό… ταξίδι

Life
Palinodia: Κρητική φύση και ηλεκτρονική μουσική σε ένα μοναδικό… ταξίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαγευτικές εικόνες από τα γαλάζια νερά και τα ψηλά βουνά της Κρήτης

Με τον πιο μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο, οι ομορφιές της Κρήτης αναδεικνύονται και συνδυάζονται με αυτή την ηλεκτρονική μουσική που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ένας νέος καλλιτέχνης, ο μουσικός παραγωγός Αλέξανδρος Κουναλάκης ή αλλιώς Palinodia ήρθε για να μείνει στη μουσική σκηνή της techno και μας παρουσιάζει τους ήχους του πάνω στην Οξιά, ένα βουνό στην Ελούντα που έχει «πιάτο» τα Λασιθιώτικα νερά.

Μαζί με την παρέα του και κουβαλώντας τον εξοπλισμό, ανέβηκαν στην Οξιά. Μέσα από αυτό το μαγευτικό βίντεο που πρόσεξαν σε κάθε λεπτομέρειά του, η Κρητική ομορφιά αναδεικνύεται με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Στην κορυφή του βουνού ο Αλέξανδρος παίζει ζωντανά τρία από τα κομμάτια που έχει γράψει: “Anamnisi”, “Lost in Nebula” και “Dream On”.

Κάπως έτσι μας ταξιδεύει στα γαλάζια νερά της Κρήτης και τα πιο ψηλά βουνά του νησιού μας. Σε όλα εκείνα τα μέρη που ο νους δεν τα βάζει και ο άνθρωπος δεν τα έχει πατήσει. Στην Κρήτη με τις κρυφές και φανερές ομορφιές, σε όλα εκείνα τα μονοπάτια στα οποία ο Palinodia μας καλεί να τον ακολουθήσουμε, αφού αυτός ο μουσικός παραγωγός μαζί με τους συνεργάτες και φίλους του ετοιμάζουν τόσο όμορφα πράγματα για τα μάτια και τα… αυτιά σας μόνο!

Σκηνοθεσία: Αντώνης Ρενιέρης

Κάμερα: Μάνος Τσουρουνάκης, Μάνος Λιανδράκης

Βοηθός παραγωγής: Δημήτρης Γωνιωτάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News