Make A Wish: Η ευχή του Γιώργου να γίνει καντινιέρης, πραγματοποιήθηκε

Life
Make A Wish: Η ευχή του Γιώργου να γίνει καντινιέρης, πραγματοποιήθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκανε πραγματικότητα την ευχή του Γιώργου που θέλησε να γίνει καντινιέρης!

Η αγνή ψυχή του Γιώργου μόνο ένα επιθυμούσε: Να κάνει τους φίλους του ευτυχισμένους και να χαρούν με τη χαρά του. Και έχει πολλούς φίλους ο Γιώργος, κάθε ηλικίας. Έτσι, σκέφτηκε ότι μια μεγάλη γιορτή θα τους ένωνε. Η γιορτή αυτή θα σηματοδοτούσε για εκείνον και την οικογένειά του μια νέα αρχή. Θα άφηναν πίσω τους κάθε κακή σκέψη και για λίγες ημέρες θα ήταν η μόνη τους έγνοια.

«Θέλω να γίνω καντινιέρης και να φτιάχνω hot dog και pop corn για τους φίλους και τους συγχωριανούς μου!» αναφώνησε ο Γιώργος και τα μάτια του έλαμπαν από χαρά. Οι νεράιδες του Make A Wish προβληματίστηκαν με την ιδιαίτερη αυτή ευχή. Μα μια «εξωσχολική» νεράιδα είχε σκεφτεί τα πάντα και θα τους έκανε έκπληξη… «Χρυσούλα είμαι ο Βασίλης (Καλλίδης) και η Φαίη (Σκορδά) σκέφτηκε να κατεβάσουμε στην Κρήτη την καντίνα μου για την ευχή του Γιώργου. Θα έρθω να του μάθουμε μαζί πως να φτιάχνει το καλύτερο hot-dog!». «Γιοοοοοοούπι!!!», φώναζε η ψυχή της νεράιδας όταν το άκουσε και χάρηκε που υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν εθελοντικά τον πολύτιμο χρόνο τους για τα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή! Ααααα και δεν σας είπα… λίγες ημέρες μετά οι εθελοντικές συμμετοχές αυξήθηκαν, όταν live στην τελευταία εκπομπή «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενθουσιάστηκε τόσο με την ευχή του Γιώργου που αυθόρμητα φώναξε «θέλω κι εγώ να έρθω»!

Το ονειρεμένο σκηνικό για την ευχή του Γιώργου στήθηκε σε ένα όμορφο λιμάνι στη Νότια Κρήτη, γεμάτο από γεύσεις και μοναδικά συναισθήματα. Η συνάντηση ξεκίνησε με την παραδοσιακή Κρητική φιλοξενία. Ένα μεγάλο τραπέζι στήθηκε από το προηγούμενο βράδυ για να μας υποδεχτεί και να γνωριστούμε. Το χαμόγελο του γέμιζε ολάκερη την αίθουσα της ταβέρνας! «Τι μουσική θέλεις να παίζει αύριο Γιώργο μου;», τον ρωτήσαμε. «Ζεϊμπέκικο», είπε σταθερά. Και εκεί ξεκίνησε ο χορός, χορός μοναδικός με παιδική και αντρίκια ενέργεια την ίδια στιγμή να συνυπάρχουν, όπως και το αγόρι μας.

Ο Γιώργος δεν έκρυβε τη χαρά του και την ανυπομονησία του… Με το φωτεινό χαμόγελο του μόνιμα ζωγραφισμένο, ξενάγησε μετά το φαγητό τις νεράιδες στο αγαπημένο του λιμάνι, τις ενημέρωσε για ό,τι είχε φανταστεί για την επόμενη και δεν σταμάτησε να χαιρετά φίλους και γνωστούς καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπλάνησης!

Την επόμενη ημέρα, η προετοιμασία ξεκίνησε από νωρίς, όταν οι νεράιδες καταπιάστηκαν με δουλειές παραδοσιακές: Στο σημείο όπου θα γινόταν η εκπλήρωσή της ευχής, επιστρατεύθηκαν από σκούπες και φαράσια, μέχρι λάστιχα και πιεστικά νερού, και το μικρό λιμανάκι του χωριού έλαμψε κυριολεκτικά! Η βοήθεια της οικογένειας πολύτιμη… η μαμά, ο μπαμπάς και ο αδελφός του Γιώργου, με ζεστά χαμόγελα και ανοιχτές αγκαλιές, έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να είναι όλα όπως έπρεπε. Ο μπαμπάς του δεν σταμάτησε λεπτό να ετοιμάζει τη γιορτή που όλοι τόσο περίμεναν! Οι καλύτεροί του φίλοι και συγχωριανοί ήταν εκεί να βοηθήσουν σε ό,τι ήταν απαραίτητο.

Όταν κατέφθασε η καντίνα του ÜBERNESS, o Γιώργος έτρεξε να την υποδεχθεί. Μα η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν μόνο η καντίνα που τον έκανε να χαρεί… μα και ο οδηγός της! Ο αγαπημένος του Φώτης, ο εθελοντής του οργανισμού, είχε ήδη πάρει μια θέση στην καρδιά του από τον καιρό της εκμαίευσης της ευχής του. Σιγά-σιγά όλα έπαιρναν τη θέση τους: η καντίνα, η μηχανή του pop corn, το μαλλί της γριάς, τα παγωτά, τα αναψυκτικά και τα σουβλάκια που ζήτησε ο Γιώργος για να κεράσει τους φίλους του!

Δεν άργησαν να καταφθάσουν και οι δύο σωματοφύλακες του νεαρού καντινιέρη: ο σεφ Βασίλης Καλλίδης, που θα εκπαίδευε τον Γιώργο, και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ουγγαρέζος, που από την πρώτη στιγμή «σήκωσε τα μανίκια» και στάθηκε δίπλα στο Γιώργο σε όλα τα πόστα.

Τη στιγμή που ο Γιώργος μπήκε στην καντίνα και έφτιαξε το πρώτο hot dog όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. «Σε ποιον θα το δώσεις;» τον ρώτησαν οι σωματοφύλακες. «Στη μαμά μου…» απάντησε και αμέσως ξεπρόβαλαν δυο απλωμένα χέρια κι ένα γνώριμο πρόσωπο που έλαμπε από περηφάνια και συγκίνηση. Στη συνέχεια ο σεφ με περίσσιο κέφι, ετοίμασε hot dog για όλους τους καλεσμένους, με τη βοήθεια των εθελοντών και φυσικά του ακούραστου Δημήτρη. Ακολούθησε το πέρασμα του Γιώργου - πάντα με τη συνοδεία του Δημήτρη - από όλα τα πόστα: κέρασαν μαλλί της γριάς, ποπ κορν, αναψυκτικά και παγωτά όλο τον κόσμο και φυσικά έψησαν λαχταριστά σουβλάκια!

Η μεγάλη γιορτή του Γιώργου δε θα μπορούσε φυσικά να ολοκληρωθεί, χωρίς την έκπληξη που του επεφύλασσαν οι νεράιδες, γνωρίζοντας την αγάπη του για τα πυροτεχνήματα. Ο ουρανός φωτίστηκε από λάμψεις και χρώματα και ο Γιώργος με επιφωνήματα και χειροκροτήματα δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του!

«Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα. Όλη η οικογένεια, μαζί με το παιδί, πήρε δύναμη και ελπίδα από την εμπειρία της ευχής και ο Γιώργος μετά από τόση αγάπη που έλαβε, θα είναι σίγουρα πιο ήρεμος και χαρούμενος. Σας ευχαριστούμε για όλα!» ήταν τα λόγια της μαμάς, λίγο πριν ο Γιώργος παραλάβει το βραβείο του «Καλύτερου Καντινιέρη»!

Πηγή: faysbook.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News