Λευτέρης και Χριστιάννα στο OPEN: "ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά"

Life
Λευτέρης και Χριστιάννα στο OPEN: "ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είπαν οι παρουσιαστές της εκπομπής Καλό Μεσημέρι, στον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Ναταλί Κάκκαβα, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Στην εκπομπή Καλοκαίρι#NOT του OPEN ήταν καλεσμένοι οι παρουσιαστές της ΚΡΗΤΗ TV , Λευτέρης Κουμαντάκης και Χριστιάννα Σκούρα. Το ενδιαφέρον των αθηναϊκών καναλιών για το τηλεοπτικό δίδυμο  που αναλαμβάνει την παρουσίαση της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής  «Καλό Μεσημέρι» είναι ιδιαίτερα ζωηρό. Όλοι θέλουν να γνωρίσουν τους παρουσιαστές που θα αναλάβουν την εκπομπή μετά τη μεταγραφή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

Ο Λευτέρης και η Χριστιάννα κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να κερδίσουν το ενδιαφέρον των παρουσιαστών του OPEN και να ακούσουν πολύ κολακευτικά σχόλια.

Οι παρουσιαστές της ΚΡΗΤΗ TV, αποκάλυψαν ότι οι προετοιμασίες για την εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη, είναι πυρετώδης. Η παραγωγή συζητά ήδη με τους νέους συνεργάτες που θα πλαισιώσουν τους κεντρικούς παρουσιαστές.

Όπως είπαν η Χριστιάννα και ο Λευτέρης η εκπομπή θα συνεχίσει πάντα με το ίδιο όνομα και ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή της εκπομπής που εδώ και 23 χρόνια κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, συνδυάζοντας ψυχαγωγία και ενημέρωση.

Το «κεφάλαιο»  Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου και η συνεργασία της με την ΚΡΗΤΗ TV τα τελευταία χρόνια είναι για την Χριστιάννα και το Λευτέρη ένα παράδειγμα επαγγελματισμού όπως είπαν και οι ίδιοι και αποτελεί γι΄ αυτούς δημιουργική πρόκληση να κρατήσουν τον πήχη ψηλά και να κερδίσουν ακόμη περισσότερο το κοινό που πιστά παρακολουθεί και αγαπά την εκπομπή.

Δείτε τη συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι#ΝΟΤ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News