Δείξε μας τις αγαπημένες σου γωνιές στην πόλη και εμείς #kernamefix!

Κρήτη
Δείξε μας τις αγαπημένες σου γωνιές στην πόλη και εμείς #kernamefix!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μεγάλος διαγωνισμός του καλοκαιριού

Τι θα λέγατε να ανακαλύψουμε μαζί τις ομορφότερες γωνιές στην πόλη; Τι θα λέγατε να μας δείξετε τα δικά σας αγαπημένα σημεία, τα κρυμμένα μυστικά του τόπου σας; Οι γειτονιές μας είναι ο προσωπικός μας χάρτης, τα στενά, τα σοκάκια, το παγκάκι με θέα θάλασσα, η κρυμμένη  ήσυχη γωνιά στο πολύβουο κέντρο. Η θέση σου εκεί κάτω από το δέντρο που κάνει σκιά και χωρά εσένα και δυο φίλους.

Η βόλτα μας, η ανάσα μας μέσα στην καραντίνα. Όταν όλοι νιώσαμε ότι στερούμαστε την ελευθερία να πάμε όπου θέλουμε όποτε θέλουμε, όλοι ξέραμε πολύ καλά ποιος ήταν ο προορισμός μας κάθε φορά που στέλναμε μήνυμα με κωδικό «6».

Όλοι ξέρουμε που είναι η φωλιά μας, το στέκι μας, το πιο όμορφο μυστικό στην πόλη μας. Και κάθε ένας έχει το δικό του. Ελάτε να τα μοιραστούμε! Βγείτε έξω, πάρτε φωτογραφία τη δική σας αγαπημένη ξεχωριστή γωνιά στην πόλη και εμείς σας κερνάμε! Κερνάμε εσάς και την παρέα σας FIX, την αγαπημένη σας μπύρα, την αγαπημένη σας συντροφιά στις βόλτες.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜOΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας στο INSTAGRAM με το hashtag #kernamefix. Όσες περισσότερες φωτογραφίες ανεβάσετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε! Προσοχή: Το προφίλ σας θα πρέπει να είναι δημόσιο, ώστε να εμφανιστεί η συμμετοχή σας.

Κάθε μέρα οι καλύτερες φωτογραφίες θα δημοσιεύονται στο λογαριασμό του neakriti.gr στο Instagram και στο τέλος κάθε εβδομάδας θα αναδεικνύουμε 3 νικητές με κλήρωση.

Κάθε νικητής παίρνει κέρασμα ένα κιβώτιο FIX ρετρό!

Κερνάμε FIX για όλο τον Αύγουστο

Ο διαγωνισμός #kernamefix ξεκινά στις 3 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Αυγούστου.

- Για 3 εβδομάδες #kernamefix

-  3 νικητές κάθε εβδομάδα κερδίζουν ένα κιβώτιο με 20 retro φιάλες Fix Hellas 330ml

Ανακαλύπτουμε την πόλη μας  και #kernamefix

Βγείτε στις γειτονιές, βρείτε τα αγαπημένα σας σημεία και ελάτε να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας με μπύρα FIX!

Η μπύρα των Ελλήνων βρίσκεται εκεί, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε τραπέζι, αλλά και όχι μόνο, συντροφεύει τις καθημερινές στιγμές των κατοίκων και τώρα τους δίνει φωνή να πουν τη δικής τους ιστορία, να αναδείξουν το δικό τους αγαπημένο μέρος στη γειτονιά τους. Μέσα από δημιουργικές ενέργειες,  η FIX Hellas αναδεικνύει μικρά και μεγάλα «διαμάντια» των γειτονιών της, εκείνα τα μέρη που αποτελούν με τον τρόπο τους κομμάτι της καθημερινής ζωής, άλλα και κομμάτι της ιστορίας της πόλης.

Οι γειτονιές Fix δεν είναι σε μια περιοχή, είναι παντού. Είναι η κάθε γειτονιά που σφύζει με ζωντάνια από τον παλμό των κατοίκων, που στηρίζει τα μαγαζιά της, που κρατάει ζωντανές τις αξίες της συντροφικότητας και διατηρεί αναλλοίωτη στο χρόνο την ομορφιά της. Κρατάμε τις ίδιες συνήθειες ακολουθώντας νέους κανόνες και βγαίνουμε στη γειτονιά μας. Συναντιόμαστε στα μέρη που ξέραμε αλλά και ανακαλύψαμε εκ νέου, στα μέρη που έχουν ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας αλλά και στα αγαπημένα μας μαγαζιά.

Στηρίζουμε τη γειτονιά μας. Δίνουμε ραντεβού στο στέκι.Τα λέμε εκεί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News