Οι «Άγριες Μέλισσες»... πέταξαν! Υψηλή τηλεθέαση στο φινάλε του πρώτου κύκλου

Life
Οι «Άγριες Μέλισσες»... πέταξαν! Υψηλή τηλεθέαση στο φινάλε του πρώτου κύκλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα φέρει νέα πρόσωπα, εκπλήξεις αλλά και ανατροπές στη ζωή των ηρώων

Άγριες Μέλισσες… τέλος! Αυλαία χθες για τον πρώτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 που δικαιολογημένα κέρδισε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη ενσαρκώθηκε από σπουδαίες ερμηνείες, ενώ ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος με τους Σπύρο Μιχαλόπουλο και Σταμάτη Πατρώνη μετέφεραν με αισθητική την ιστορία στις οθόνες μας.

Οι «Άγριες Μέλισσες» ανέβασαν τον πήχη ψηλότερα και ήταν ευχάριστο ότι δικαιώθηκε και στους πίνακες τηλεθέασης με μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού να παρακολουθεί τέσσερα βράδια της βδομάδας τις εξελίξεις στο Διαφάνι.

Η σειρά χάρισε στον ΑΝΤ1 υψηλές τηλεθεάσεις και οι «Άγριες Μέλισσες» πέταξαν ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης ακόμα και κατά την έξοδό τους. Το φινάλε του πρώτου κύκλου για όλη τη διάρκεια προβολής του σημείωσε 40,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο φτάνοντας έως και 47,3% σε τηλεθέαση τετάρτου, ενώ στο δυναμικό κοινό «χτύπησε» 42,2% σημειώνοντας 35,1% μέσο όρο.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται ώστε στις αρχές της καινούργιας χρονιάς οι «Άγριες Μέλισσες» να επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο και να συνεχίσουν να… τσιμπάνε ευχάριστα τους τηλεθεατές…!

newsit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News