Γέλια μέχρι… δακρύων για τον Χαρδαλιά που πήγε στον Ζαχαράτο

Life
Γέλια μέχρι… δακρύων για τον Χαρδαλιά που πήγε στον Ζαχαράτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υφυπουργός δεν σταμάτησε να γελάει... με τον «εαυτό του»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με τη σύζυγό του έφτασαν στο Άλσος λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τετάρτης και σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τον ταλαντούχο ηθοποιό

Η υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, έδωσε το «παρών» στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου στο Άλσος, το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουλίου.

Το ζευγάρι έφτασε στο θέατρο λίγο πριν από τις 9 το βράδυ. Οι δυο τους κάθισαν στις πρώτες θέσεις και απόλαυσαν τον Τάκη Ζαχαράτο επί το έργον, χαρίζοντάς του το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου διάλεξε να φορέσει ένα μακρύ σατέν φόρεμα σε γαλάζιο χρώμα και σε όλη τη διάρκεια της παράστασης δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τον ταλαντούχο ηθοποιό. Μετά το τέλος της παράστασης, ο Νίκος Χαρδαλιάς φωτογραφήθηκε με τον ηθοποιό, με τον μάνατζερ Άγγελο Κοταρίδη, αλλά και με τον παραγωγό Ηλία Μαροσούλη.

Μάλιστα, δεν αρνήθηκε να κάνει και δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το κτίριο.

Σημειώνεται ότι δύο μήνες νωρίτερα ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε σχολιάσει κάτω από βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου στο Instagram, στο οποίο ο καλλιτέχνης τον μιμούνταν, γράφοντας: «15 Ιουλίου θα είμαι εκεί, στην πρεμιέρα. Και χωρίς τα κόκκινα γάντια. Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας. Keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Άλσος».

ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News