Βουγιουκλάκη και Μπονάτσος - Σπάνιες φωτογραφίες από έναν μεγάλο έρωτα

Life
Βουγιουκλάκη και Μπονάτσος - Σπάνιες φωτογραφίες από έναν μεγάλο έρωτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αλίκη για τον Βλάση: Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου”

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη δημοσιεύει σπάνιες φωτογραφίες από τους πιο διάσημους αστέρες του ελληνικού και διεθνούς σινεμά, ταξιδεύοντας τους followers της στον χρόνο και δίνοντάς τους πολύτιμες πληροφορίες για τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία τους.

Στην τελευταία της ανάρτηση και σύμφωνα με το bovary, η ίδια κάνει αναφορά σε ένα αξέχαστο ζευγάρι, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του ελληνικού τύπου στα 80s. Ο λόγος για τους αξέχαστους Αλίκη Βουγιουκλάκη και Βλάση Μπονάτσο, οι οποίοι έζησαν έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα που διήρκησε κάτι παραπάνω από 5 χρόνια. Στις φωτογραφίες, βλέπουμε τους εμβληματικούς ηθοποιούς να απολαμβάνουν το καλοκαίρι στο περίφημο εξοχικό της σταρ στον Θεολόγο.

«Αλίκη & Βλάσσης στο εξοχικό της σταρ στον Θεολόγο. “Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου” είχε πει το 1982 η ηθοποιός “Και ίσως είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες. Με ρωτάτε αν με ενοχλεί που είναι νεότερός μου. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν το έχω αντιληφθεί. Ούτε ο Βλάσης με έχει αφήσει να το αντιληφθώ. Είναι τόσο ώριμος, τόσο έξυπνος κι εγώ από φυσικό μου τόσο νεαρή και συγχρόνως με όλες της εμπειρίες της ηλικίας μου που τα πάμε πολύ καλά”.

Δίπλα στον Βλάση αλλάζει συνήθειες. Η Αλίκη ξενυχτάει, βγαίνει σαν εικοσάχρονη και διασκεδάζει στο “Εργοστάσιο”. Ξαναγεννιέται. Το λεξιλόγιό της μεταλλάσσεται στη νεανική αργκό της εποχής “Γουστάρω, σάλταρα, μου τη βγήκε, τη βρίσκω…”. “Αγάπη μου. εμείς οι δύο μαζί θα γεράσεις» λέει ένα βράδυ στο Βλάσση στον Θεολόγο...» διαβάζουμε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αλίκη & Βλάσσης στο εξοχικό της σταρ στον Θεολόγο. «Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου.» είχε πει το 1982 η ηθοποιός «Και ίσως είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες. Με ρωτάτε αν με ενοχλεί που είναι νεότερός μου. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν το έχω αντιληφθεί. Ούτε ο Βλάσης με έχει αφήσει να το αντιληφθώ. Είναι τόσο ώριμος, τόσο έξυπνος κι εγώ από φυσικό μου τόσο νεαρή και συγχρόνως με όλες της εμπειρίες της ηλικίας μου που τα πάμε πολύ καλά». Δίπλα στον Βλάση αλλάζει συνήθειες. Η Αλίκη ξενυχτάει, βγαίνει σαν εικοσάχρονη και διασκεδάζει στο «Εργοστάσιο». Ξαναγεννιέται. Το λεξιλόγιό της μεταλλάσσεται στη νεανική αργκό της εποχής «Γουστάρω, σάλταρα, μου τη βγήκε, τη βρίσκω…». «Αγάπη μου. εμείς οι δύο μαζί θα γεράσεις» λέει ένα βράδυ στο Βλάσση στον Θεολόγο...#alikivougiouklaki #vlassisbonatsos #greeksummer #vintagegreeksummer #greekactors #greekmemories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News