Νεκρή θεωρείται η Νάγια Ριβέρα

Life
Νεκρή θεωρείται η Νάγια Ριβέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη λίμνη Πιρού έχουν καταγραφεί πολλοί θάνατοι από πνιγμό καθώς παρατηρούνται δυνατά ρεύματα, στρόβιλοι νερού και ξαφνικοί άνεμοι

Για τον εντοπισμό της Νάγια Ριβέρα, πρώην πρωταγωνίστριας του “Glee”,  συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες, με τις αρχές να μην έχουν ελπίδα ότι θα την βρουν ζωντανή.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε πάει βόλτα με μια βάρκα και τον 4χρονο γιο της στη λίμνη Πιρού στο Los Padres National Forest της Καλιφόρνια

Η 33χρονη ηθοποιός αγνοείται από χθες Πέμπτη (9/7), αφότου ενοικίασε τη βάρκα μαζί με τον γιο της, ο οποίος εντοπίστηκε αργότερα μόνος του αποκοιμισμένος και είπε στις αρχές ότι μαζί με τη μητέρα του πήγαν για κολύμπι, ωστόσο εκείνη δεν επέστρεψε ποτέ.

«Πρόκειται ενδεχομένως για μια υπόθεση πνιγμού», δήλωσε ο αρχηγός Έρικ Μπάσοου σε δημοσιογράφους χθες.

Στη λίμνη Πιρού έχουν καταγραφεί πολλοί θάνατοι από πνιγμό, καθώς παρατηρούνται δυνατά ρεύματα, στρόβιλοι νερού και ξαφνικοί άνεμοι, γεγονός που έχει κάνει τις τοπικές αρχές να συνιστούν στους εκδρομείς προσοχή και πάντα τη χρήση σωσίβιου.

Τα περισσότερα θύματα από πνιγμό ήταν μη πεπειραμένοι κολυμβητές που δεν φορούσαν σωσίβιο και υπερεκτίμησαν τις ικανότητές τους, κολυμπώντας σε επικίνδυνες περιοχές της λίμνης.

Η 33χρονη ηθοποιός Νάγια Ριβέρα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Σαντάνα Λόπεζ» στη σειρά του Fox «Glee», στην οποία πρωταγωνίστησε το διάστημα 2009-2015. Μετά από αυτό τον ρόλο - ντεμπούτο της, εμφανίστηκε στο «Devious Maids» και στο «Step Up: High Water». Ως μέλος του καστ της σειράς Glee, έλαβε διάφορες υποψηφιότητες στις διοργανώσεις «Screen Actors Guild Awards», Γκράμι και «Teen Choice Awards».

Ενώ πρωταγωνιστούσε στο Glee, υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Columbia το 2011, οπότε και κυκλοφόρησε το single με τον τίτλο «Sorry», με τον ράπερ Big Sean.

Συμπρωταγωνιστές της Ριβέρα στο Glee είπαν ότι προσεύχονται για εκείνη. «Έχουμε ανάγκη τις προσευχές όλων για να επιστρέψει κοντά μας η Νάγια», γράφει η ηθοποιός Χέδερ Μόρις, σε μήνυμά της στο Instagram.

Πηγή: Ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News