Η «Αρετούσα» μας μαγεύει μπροστά από τον Παρθενώνα της Αμερικής

Life
Η «Αρετούσα» μας μαγεύει μπροστά από τον Παρθενώνα της Αμερικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βίντεο που σημείωσε χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες μέρες με κοινοποιήσεις και σχόλια

Η «Αρετούσα» μας, ή αλλιώς Εμμανουέλα Χιωτάκη μας μαγεύει μπροστά από τον Παρθενώνα της Αμερικής στην πόλη Νάσβιλ, ο οποίος έχει τις ίδιες διαστάσεις με τον Παρθενώνα της Ελλάδος.

Το live το αφιέρωσε στον σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντα» και ένα από τα τραγούδια που μας τραγούδησε ήταν το γνωστό τραγούδι της 'Τσ' αγάπης και του έρωτα' ή αλλιώς «Ερωτόκριτος και Αρετούσα» που πρώτο ερμήνευσε μαζί με το Μιχάλη Κουνάλη σε μουσική του Γ. Νικολάου και στίχους της Μ. Παπαδάκη.

Το βίντεο σημείωσε χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες μέρες με κοινοποιήσεις και σχόλια από Έλληνες από όλο τον πλανήτη και κοινοποιήσεις σε διαδικτυακά sites. Να θυμηθούμε ότι τραγούδι αυτό έχει γίνει ήδη ραδιοφωνική επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Διαδικτυακά έχει σημειώσει εκατομμύρια προβολές και έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 50 επανεκτελέσεις/διασκευές .

Τα διαδικτυακά live τα ξεκίνησε εν μέσω καραντίνας και τα συνεχίζει τώρα σε εξωτερικούς χώρους αφιερώνοντας το live της κάθε φορά σε διαφορετικό εθελοντικό σύλλογο.

Τα live σημειώνουν πολύ μεγάλη απήχηση καθώς κάθε φορά παρακολουθούν κατά μέσο όρο 10.000 άτομα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα live της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook «Εμμανουέλα Χιωτάκη».

Ακόμα τη Πέμπτη από το επίσημο κανάλι της στο youtube θα κοινοποιηθεί το νέο της τραγούδι 'Θα είμαστε εκεί' σε στίχους και μουσική δική της. Το τραγούδι αυτό είναι το πρώτο από το νέο της cd «Λόγια καρδιάς» το οποίο θα αποτελείται από 10 τραγούδια σε στίχους και μουσική δική της και ενορχήστρωση του Χριστόφορου Κροκίδη.

Δείτε το βίντεο μπροστά από τον Παρθενώνα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News