Γνωστός σεφ: «Είχα φτάσει 110 κιλά και οι φίλοι μου με κράζανε»

Life
Γνωστός σεφ: «Είχα φτάσει 110 κιλά και οι φίλοι μου με κράζανε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ένα καλοκαίρι έφυγα από το σχολείο 110 κιλά και γύρισα τον Σεπτέμβριο 65. Δεν με γνώρισε κανένας στο σχολείο εκείνη τη μέρα».

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” ήταν ο σεφ Γιώργος Τσούλης, ο οποίος μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί σε μικρή ηλικία για το βάρος του, πώς κατάφερε να χάσει 45 κιλά σε τρεις μήνες, αλλά και τι προβλήματα του δημιούργησε στον οργανισμό του.

«Στο σχολείο είχα φτάνει να ζυγίζω 110 κιλά. Και εμένα και την αδερφή μου μας μεγάλωσε η γιαγιά. Από το λάθος που κάνουν όλες οι γιαγιάδες να ταϊζουν συνεχώς τα εγγόνια τους και δώστου και μετά παγωτά και πατατάκια, το βράδυ σουβλάκια, πίτσα, σιγά σιγά ξεχείλωνα.

Οι ίδιοι οι φίλοι μου με κράζανε για τα κιλά μου, με λέγανε φοράδα, αγελάδα… Τα κιλά εγώ δεν τα έπαιρνα στην κοιλιά, τα έπαιρνα στα μπούτια. Είχα κάθε μέρα διάφορα “ωραία” στολίσματα. Μπροστά τους τα έπαιρνα όλα στην πλάκα, αλλά σπίτι όχι. Όταν μεγάλωσα και βγήκα στην τηλεόραση τους το είπα.

Ένα καλοκαίρι έφυγα από το σχολείο 110 κιλά και γύρισα τον Σεπτέμβριο 65. Δεν με γνώρισε κανένας στο σχολείο εκείνη τη μέρα. Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι έπαιρνα ναρκωτικά, όπως και η οικογένειά μου νόμιζε το ίδιο πράγμα. Είχα φτάσει σε σημείο να μην τρώω τίποτα, έφτασα σε επίπεδα ανορεξίας. Δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα όλη μέρα, δεν είχα δύναμη. Με πήγαν σε γιατρούς, σε ψυχολόγους», είπε ο Γιώργος Τσούλης.

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News