MasterChef: Νικητής ο Σταύρος Βαρθαλίτης - Αποκάλυψη Κοντιζά: «Ξεχάστε ότι ξέρετε - Έρχεται το MasterChef 5»

Life
MasterChef: Νικητής ο Σταύρος Βαρθαλίτης - Αποκάλυψη Κοντιζά: «Ξεχάστε ότι ξέρετε - Έρχεται το MasterChef 5»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο, δεν θα τα έχετε ξαναδεί», είπε ο Κοντιζάς για τον επόμενο κύκλο του MasterChef.

Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, έβαλαν τις ποδιές του τελικού και τα δυνατά τους, έτοιμοι να τα δώσουν όλα, ώστε να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη, σε έναν συγκλονιστικό τελικό με στόχο το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του Έλληνα MasterChef.

Οι τρεις μέντορες, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν με χαμόγελο τους δύο φιναλίστ για την τελική, μαγειρική μάχη. Για ακόμα μια σεζόν, οι τρεις διακεκριμένοι σεφ, είχαν την τιμή να παρουσιάσουν και να ζήσουν μια πολύ δυνατή στιγμή, παρέα με τους φιναλίστ αλλά και τον κόσμο, που παρακολούθησε όλον αυτό τον καιρό το MasterChef 4 από το σπίτι.

Σύμφωνα με το zappit,οι δύο φιναλίστ του MasterChef, ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων, σε μια δοκιμασία που θα έκρινε το ποιος θα ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού.

Μεγάλος νικητής του MasterChef αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ

Σταύρος Βαρθαλίτης: 24/30

Σταύρος Γεωργίου: 21/30

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ

Σταύρος Βαρθαλίτης: 30/30

Σταύρος Γεωργίου: 22/30

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταύρος Βαρθαλίτης: 54/60

Σταύρος Γεωργίου: 43/60

Ο τελικός του MasterChef 4 ολοκληρώθηκε με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής και να κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Αποκάλυψη στον τελικό – Έκαναν συμφωνία Σταύρος και Σταυρής για το μεγάλο έπαθλο

Λίγο πριν το φινάλε, και συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, όλοι κρέμονταν από τα χείλη των κριτών για να ακούσουν αυτό που περίμεναν. Την ανανέωση, δηλαδή, του ραντεβού τους με τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, λοιπόν, ανακοίνωσε πως έρχεται το MasterChef 5. Ο διακεκριμένος σεφ, βέβαια, έριξε και… βόμβες, τονίζοντας πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο και να ξεχάσουμε όλα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα.

«Κάπου εδώ να πούμε ότι το MasterChef 4 τελειώνει και έρχεται το MasterChef 5. Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο, δεν θα τα έχετε ξαναδεί… Ότι ξέρετε κι εσείς, αλλά κι εσείς που μας βλέπετε από το σπίτι με συνέπεια τόσα χρόνια, τόσες σεζόν, ξεχάστε το, δεν θα είναι τίποτα το ίδιο. Οι συμμετοχές άνοιξαν, MasterChef 5. Πάμε με φόρα…», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

https://www.youtube.com/watch?v=aR8gGiUJapQ?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News