Δ. Σχοινάς: «Η ληστεία ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας»

Life
Δ. Σχοινάς: «Η ληστεία ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μας δέσανε και με χτύπησαν» περιέγραψε ο τραγουδιστής

Τις εφιαλτικές στιγμές όταν είχαν πέσει θύματα ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι το Γενάρη του 2020 ο ίδιος, η Καίτη Γαρμπή, καθώς και ο γιος τους, θυμήθηκε ο Διονύσης Σχοινάς. Τέσσερις κουκουλοφόροι τους απείλησαν με όπλα, τους έδεσαν και τους έκλεψαν. Τότε το ζευγάρι είχε τηρήσει σιγήν ιχθύος από το σοκ. Στην εκπομπή "After Dark'' του ΣΚΑΪ όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Διονύσης Σχοινάς το βράδυ της Παρασκευής, παραχώρησε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του στις αρχές του χρόνου.

«Μας δέσανε, με χτύπησαν»

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να αναφερθεί στο δυσάρεστο γεγονός κατά διάρκεια της συνέντευξής του και περιέγραψε τις στιγμές που έζησε με την οικογένειά του. Όπως είπε:"Το σκηνικό αυτό ήταν Χόλιγουντ. Μπορεί να το έχεις ακούσει, αλλά όταν σου συμβαίνει... Ήταν το πιο δύσκολο δωδεκάλεπτο τη ζωή μας, γιατί δώδεκα λεπτά κράτησε. Το "παλτό" το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μέσα στο σπίτι και πριν κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα και της λένε "ανέβασε μας επάνω". Επάνω ήμασταν ο Δημήτρης και εγώ. Ο Δημήτρης κοιμόταν εγώ, ήμουν ξύπνιος. Ο Δημήτρης ξύπνησε επειδή άκουσε την φασαρία. Όλη η φάση ήταν κουκουρούκου. Μας δέσανε, με χτύπησαν και λίγο για να με φοβερίσουν, τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό. Παράλληλα, όμως, σε όλη αυτή τη φάση μας σεβάστηκαν κιόλας. Θα μπορούσαν να γίνουν πολύ χειρότερα. Η Καίτη τους μίλησε και πάρα πολύ καλά, τους είπε "παιδιά για να το κάνατε αυτό έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη". Είμαστε καλά, δόξα τω Θεώ. Θα μπορούσε να γίνει κάποιο κακό, οτιδήποτε. Να μη συμβεί σε κανέναν".

Μάλιστα σύμφωνα με το news247.gr ο Διονύσης Σχοινάς ανέφερε πως όταν τους είδε, τους είπε κατευθείαν πού είναι το χρηματοκιβώτιο για να πάρουν τα χρήματα και να μην τους πειράξουν, ενώ ανέφερε πως μια τέτοια εμπειρία σε δένει ακόμη περισσότερο με την οικογένειά σου και σε κάνει μια γροθιά με τους ανθρώπους σου. Επίσης, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον εκείνες τις μέρες για να μάθουν τι συνέβη και εξήγησε πως δεν είχαν δεχτεί να μιλήσουν με την Καίτη Γαρμπή, γιατί ήταν σοκαρισμένοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News