Δολοφονία Φλόιντ: Ξέσπασμα της Μέγκαν Μαρκλ

Life
Δολοφονία Φλόιντ: Ξέσπασμα της Μέγκαν Μαρκλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Η ζωή του Τζορτζ Φλόιντ έχει σημασία" αναφέρει μιλώντας σε βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου

«Η ζωή του Τζορτζ Φλόιντ έχει σημασία όπως και η ζωή της Μπριόνα Τέιλορ και η ζωή του Φιλάντο Καστίγιε και η ζωή του Ταμίρ Ράις. Όλες αυτές οι ζωές έχουν σημασία, όπως και όλων των άλλων ανθρώπων των οποίων τα ονόματα γνωρίζουμε και άλλων που δεν γνωρίζουμε». Με τα λόγια αυτά η Μέγκαν Μάρκλ αναφέρθηκε στα γεγονότα που συντάραξαν τον κόσμο, καλώντας τους νέους να «υψώσουν» τις φωνές τους. 

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εσείς θα έχετε τις ίδιες περίπου εμπειρίες σε αυτή την ηλικία. Ζητώ συγγνώμη που δεν κάναμε τον κόσμο το μέρος που θα αξίζατε να βρίσκεστε» σημείωσε σε βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου.

Απευθυνόμενοι σε νέα παιδιά είπε: «Ξέρω ότι αυτή δεν θα είναι η αποφοίτηση που φανταζόσασταν. Αλλά πρέπει να το δούμε όλο αυτό όχι ως το τέλος αλλά την αρχή και την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε όλα αυτά που έχετε μάθει όλα αυτά τα χρόνια. (…)Δεν ήμουν σίγουρη για το τι θα μπορούσα να σας πω. Ήθελα να πω το σωστό και ήμουν πολύ αγχωμένη σχετικά με τις λέξεις που θα επέλεγα. Αλλά συνειδητοποίησα πως το μόνο λάθος πράγμα που θα μπορούσα να πω είναι να μην πω τίποτα».

«Συγγνώμη που χρειάζεται να μεγαλώσετε σε ένα κόσμο όπου κάτι τέτοιο υπάρχει ακόμα» 

Η Μέγκαν Μαρκλ αναφέρθηκε στον κόσμο όπου μεγαλώνουν τα παιδιά τονίζοντας: «Συγγνώμη που δεν έχουμε φέρει τον κόσμο σε ένα σημείο στο οποίο σας αξίζει να είναι. Συγγνώμη, συγγνώμη που χρειάζεται να μεγαλώσετε σε ένα κόσμο όπου κάτι τέτοιο υπάρχει ακόμα» ενώ πρόσθεσε ότι «αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις μια κατανόηση, αλλά μια κατανόηση ως μάθημα ιστορίας, όχι ως η πραγματικότητά σου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News