«MasterChef 4» - Spoiler: Πως θα γίνει ο φετινός τελικός

Life
«MasterChef 4» - Spoiler: Πως θα γίνει ο φετινός τελικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κανόνες προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού

Προ των πυλών βρίσκεται το τελευταίο επεισόδιο που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή του MasterChef 4 για φέτος, καθώς υπολείπεται μικρή χρονική απόσταση από την προβολή του.

Συγκεκριμένα στο γύρισμα του τελικού που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», θα ακολουθηθούν κανόνες προστασίας λόγω του κορωνοϊού και δεν θα υπάρχει κοινό, ούτε πρώην παίκτες καθώς ούτε συγγενείς, παρά μόνο οι δύο φιναλίστ που θα διαγωνιστούν για τη πρώτη θέση.

Η αποχώρηση της Μαριάννας από το MasterChef 4 και ο τελικός που πλησιάζει

Η Μαρία μαζί με την Μαριάννα Πουλμέντη, τον Σταυρή Γεωργίου και τον Δημήτρη Μπέλλο κλήθηκαν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πιάτο που τους έδειξαν οι κριτές, σε μια δοκιμασία αποχώρησης.

Οι δύο κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν, αλλά τελικά επέλεξαν ως πιο αδύναμο το πιάτο της Μαριάννας Πουλμέντη - η οποία και αποχώρησε: «Βασικά είναι η δεύτερη φορά που αποχωρώ από το παιχνίδι. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πολλά πράγματα. Έχω τη μαγειρική τρέλα, θέλω να πειραματιστώ πολύ, θέλω να μάθω και είμαι χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ», σημείωσε η πρώην παίκτρια του MasterChef στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Να σημειωθεί́ ότι το «MasterChef» θα διατηρήσει μέχρι και το μεγάλο φινάλε τον συγκεκριμένο ρυθμό́ μετάδοσης των επεισοδίων, δηλαδή́ τρεις φορές την εβδομάδα. 

Πηγή: Ethnos.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News