Σάλος με Youtubers που έδωσαν πίσω τον υιοθετημένο γιο τους λόγω αυτισμού

Life
Σάλος με Youtubers που έδωσαν πίσω τον υιοθετημένο γιο τους λόγω αυτισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισχυρίζονται πως ήταν δύσκολη η ανατροφή του – Αποσπούσαν μεγάλο έσοδα από τα βίντεο που είχαν να κάνουν με την ζωή του παιδιού

Έντονες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει στο Οχάιο των ΗΠΑ, και όχι μόνο, με ένα ζευγάρι που αποφάσισε να δώσει σε άλλη οικογένεια το αγόρι που είχε υιοθετήσει, με τον ισχυρισμό πως ήταν πολύ δύσκολη η ανατροφή του λόγω του αυτισμού.

Το ζευγάρι δέχτηκε κατακραυγή, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια κατέγραφε τη ζωή του αυτιστικού αγοριού τους και του είχαν ανοίξει κανάλι στο YouTube, από το οποίο αποσπούσαν μεγάλα έσοδα.

Όταν ξεκίνησε η διαδικασία υιοθεσίας, δήλωσαν πως τα έσοδα από τα χορηγούμενα βίντεο τους θα πάνε σε αυτό τον σκοπό, ενώ ζήτησαν από τους followers τους να δωρίσουν από 5 δολάρια για τις ανάγκες του υιοθετημένου γιου τους, με την υπόσχεση ότι θα έγραφαν τα ονόματα των δωρητών σε ένα βιβλίο.

Χαρακτηριστικό της απήχησης που είχε η διαδικασία υιοθεσίας του μικρού Huxley από τους Stauffer είναι το βίντεο της πρώτης συνάντησης της οικογένειας με τον δίχρονο στην Κίνα, με 5,5 εκατ. προβολές στο YouTube.

Όλο αυτό το διάστημα, δε, το ζευγάρι κέρδισε χορηγίες από μεγάλες εταιρείες των ΗΠΑ. Το ανδρόγυνο είχε συνάψει επικερδή συμβόλαια με χορηγούς και διέθετε πάνω από 700.000 εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News