Ο έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού

Life
Ο έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ζευγάρι φωτογραφίζεται με κεντρικό concept... τον κορωνοϊό

Μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας, επέλεξε να εκφράσει ο Στέλιος Πολυζωάκης τα συναισθήματα του για τον κοινωνικό αποκλεισμό που έφερε ο κορωνοϊός, δίνοντας έμφαση στην αξία της αγάπης και στην σημασία που έχει η απόφαση να μην σταματήσουμε να «ζούμε» τους αγαπημένους μας ανθρώπους, ούτε να «ξεχάσουμε» να εκφραζόμαστε.

Οι φωτογραφίες είναι αφιερωμένες «σε όλους εκείνους που τολμούν σήμερα, με σύνεση και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν τη ζωή, να συνεχίσουν να ελπίζουν και να αγαπούν».

«Ήρθε λοιπόν η στιγμή μέσα από την δική μου μάτια να εκφράσω όλο αυτό που έχω μέσα μου για αυτό που όλοι βιώνουμε. Η φωτογραφία λοιπόν έμελλε να γίνει ο τρόπος έκφρασης μου αλλά και τα λόγια που τόσο θα ήθελα να πω στα ζευγάρια μου αλλά και σε όλο το κόσμο.

Εν έτη 2020 αναμφισβήτητα κατανοούμε όλοι τα προβλήματα και την σημαντικότητα του ιού αλλά αυτό όμως δεν μπορεί να μας σταματήσει να αγαπάμε, να συνεχίζουμε την ζωή μας όλοι όπως πριν με αυτούς που αγαπάμε.. Νομίζω πως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με "αυτόν" για όσο χρειαστεί αλλά ποτέ να μην αφήσουμε τίποτα να μπει ανάμεσα σε όσους πραγματικά έχουνε κοντά μας!

Αρκετά τους στερηθήκαμε καιρός να ξαναβρούμε τα πατήματα μας από την αρχή και να οδεύσουμε ξανά με τους ανθρώπους μας προς την ίδια κατεύθυνση, άλλωστε αυτό ζητάει και ο αληθινός έρωτας! Για όλη αυτή την φωτογράφηση και το απολαυστικό αποτέλεσμα που μου χάρισαν θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά το πανέμορφο ζευγάρι μου τον Γιώργο και την Αλεξάνδρα που προχωράνε την αγάπη τους ένα ακόμα βήμα μπροστά αφού σύντομα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, τον βοηθό μου Γιάννη που κάθε φορά κάνει τα έργα μου πιο εύκολα, τον συνεργάτη μου Άλκη που πάντοτε είναι δίπλα μου και μαζί φτιάχνουμε τις πιο όμορφες ιστορίες αγάπης και τέλος το κορίτσι μου που κάθε ιδέα που κατεβαίνει έχει περάσει από εκείνη και πάντα βάζοντας το κάτι παραπάνω της δίνει άλλο αέρα.! Εύχομαι σε όλο το κόσμο υγεία και αγάπη υγεία για να ζει και αγάπη για να έχει ένα όμορφο λόγο να ζει..!

Η πόλη, οι άνθρωποι της, μάσκες, δύο ερωτευμένοι και μια κάμερα. Μια φωτογραφία. Μια εικόνα σε αντίφαση με τη φρενίτιδα των τελευταίων ημερών.

Κορονοϊός 2020, ένας εχθρός που απειλεί τον άνθρωπο.

Αγάπη ο ατέρμονος σύμμαχος του ανθρώπου. Η αγάπη είναι αυτή που πάντα βαστά και δένει γερά τον άνθρωπο στο άρμα της ελπίδας, στους χαλεπούς καιρούς. Και δίπλα της ο έρωτας, πιστός οδηγός στον αγώνα να συνεχίσει το ρου της καθημερινότητας. Κι αν όχι σήμερα τότε ποτέ? Πότε θα έχουμε αυτόν τον σύμμαχο περισσότερο ανάγκη? Μια φωτογραφία-αφιέρωμα σε όλους εκείνους που τολμούν σήμερα, με σύνεση και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν τη ζωή, να συνεχίσουν να ελπίζουν και να αγαπούν.»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Facebook.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News