Τι αποκάλυψε η δημιουργός του viral σκίτσου του Σωτήρη Τσιόδρα

Life
Τι αποκάλυψε η δημιουργός του viral σκίτσου του Σωτήρη Τσιόδρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εικαστικός μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι»

Η δημιουργός του viral σκίτσου με τον σπουδαίο λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV με την Ιωάννα Μαλέσκου.  Πρόκειται για την εικαστικό και εκπαιδευτικό κ. Βασιλική Ηλιακοπούλου η οποία περιέγραψε στην παρουσιάστρια ότι όλα έγιναν ξαφνικά και μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από μια ξαδέλφη της, η οποία της έβαλε την ιδέα.  Η εικαστικός η οποία παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον τον καθηγητή κ. Τσιόδρα , το θεώρησε ως …πρόκληση και έτσι δημιούργησε το σκίτσο σε χρόνο ρεκόρ!

«Λες και κάποιος κρατούσε το χέρι μου», σχολίασε η κ. Ηλιακοπούλου, η οποία αποτύπωσε το πρόσωπο και τα συναισθήματα του καθηγητή κ. Τσιόδρα, μόλις σε 20 λεπτά!   Στη συνέχεια πόσταρε το σκίτσο στο facebook, ανυπόγραφο, ενώ την επόμενη μέρα, συγγενικά της πρόσωπα, την πληροφόρησαν ότι το σχέδιο έγινε viral και ότι καλό είναι να βάλει την υπογραφή της, διότι κάποιοι φαίνεται ότι …εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός, καθώς το πλάσαραν για δικό τους έργο.

Η κ. Ηλιακοπούλου συνέχισε να δημιουργεί γύρω στα 40 σκίτσα, τα οποία έχουν ως θέμα τους αφανείς ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον του Κορωνοϊού, όπως γιατρούς, νοσηλευτές , καθαρίστριες κ.α.  Εντυπωσιακό είναι και το σκίτσο με την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών κ. Ματίνα Παγώνη.  Η εικαστικός δεν θέλει χρήματα για τα σκίτσα του Κορωνοϊού, λέγοντας μάλιστα ότι αν κάποιοι θέλουν τα σκίτσα για ημερολόγια, μεταξοτυπίες ή οτιδήποτε άλλο, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για καλό σκοπό!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News