Ράνια Τζίμα: Θυμήθηκε τη στιγμή που ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα

Life
Ράνια Τζίμα: Θυμήθηκε τη στιγμή που ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tι αποκάλυψε η δημοσιογράφος

Για την περίοδο της καραντίνας, τις ανθρώπινες στιγμές και τη στιγμή που «λύγισε» στον αέρα μίλησε η Ράνια Τζίμα στο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαυρίδη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Mega άνοιξε την καρδιά της αναφέροντας την πιο δύσκολη στιγμή.

Ξέσπασε σε λυγμούς

“Μέσα σε όλα αυτά έχεις να αντιμετωπίσεις και τους δικούς σου φόβους. Στην υπόθεση Τοπαλούδη πραγματικά έχασα την αυτοκυριαρχία μου, λύγισα. Υπήρξε στιγμή σε απευθείας σύνδεση για την υπόθεση που για πρώτη φορά έκλαιγα με λυγμούς και δεν μπορούσα να σταματήσω. Ακόμα και τώρα με ζορίζει αφάνταστα. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που περνά η οικογένεια. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποστασιοποιηθείς”.

«Για εμάς επίσης ήταν ο άγνωστος Χ»

Σε ότι αφορά την καραντίνα ανέφερε: “Ήταν ούτως ή άλλως κάτι πρωτόγνωρο, οπότε αυτό καθαυτό το έκανε και πολύ δύσκολο… Δεν είχε καλύψει ποτέ κανείς μας μια πανδημία! Δεν έμοιαζε με κανένα άλλο πεδίο ρεπορτάζ που γνωρίζαμε. Οι ειδικοί μιλούσαν για τον “αόρατο εχθρό” και για εμάς επίσης ήταν ο άγνωστος Χ. Αισθανόμασταν ότι προχωρούσαμε σε τελείως αχαρτογράφητα νερά” σημειώνει σύμφωνα με το zappit.gr χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. “Αυτό που έκανε τα πράγματα ακόμα δυσκολότερα ήταν ότι έπρεπε πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν συγχωρείται το παραμικρό λάθος. Όχι, δεν συγχωρείται το παραμικρό λάθος όταν μιλάμε για δεδομένα που έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ζωές, φάρμακα, εμβόλια και ειδικούς επιστήμονες. Υπήρχε, όμως, και η άλλη διάσταση. Για πολλούς ανθρώπους ήμασταν και η μοναδική παρέα που μπορεί να είχαν τις μέρες του αποκλεισμού”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News