default-image

Γιάννης Κότσιρας: Πως γνώρισε τη σύζυγό του – Η απώλεια που τον «σημάδεψε»

Life
Γιάννης Κότσιρας: Πως γνώρισε τη σύζυγό του – Η απώλεια που τον «σημάδεψε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπάνια συνεντεύξη του καλλιτέχνη του και συγκινητική αναφορά στην απώλεια αγαπημένου του προσώπου

Για το θλιβερό γεγονός που συνέβη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αφού πέθανε η μητέρα του μίλησε ο  Γιάννης Κότσιρας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η συνέντευξη είχε γίνει πριν την καραντίνα, ενώ ο τραγουδιστής βγήκε με βιντεοκλήση στην αρχή της εκπομπής, όπου μίλησε για όσα έχουν συμβεί."Είναι κάτι που μου άλλαξε εντελώς τη ζωή και την πορεία των πραγμάτων. Ήταν ένα δύσκολο γεγονός για να το διαχειριστώ με το lockdown. Το να κηδεύεις έναν τόσο αγαπημένο σου άνθρωπο υπό συνθήκες τόσο δύσκολες ήταν πραγματικά… δεν θέλω να το ζήσει ούτε ο εχθρός μου" ανέφερε

Σε αυτή τη σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, ο ερμηνευτής μίλησε σύμφωνα με το thetoc.gr  για τους δυο του γιους του, για το πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του αλλά και γιατί έκοψε τα μαλλιά του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αποφάσισε πριν από χρόνια να κόψει τα μακριά μαλλιά του που τον χαρακτήριζαν επειδή ο γιος του τον φοβόταν!

-Ισχύει ότι κουρεύτηκες επειδή ο ένας από τους γιου σου φοβόταν τα μακριά σου μαλλιά;

Σωστά, ήταν η αφορμή. Ήθελα να το κάνω κάποια στιγμή, αλλά όταν με έβλεπε από πάνω του με τη μαλλούρα να πέφτει έβαζε τα κλάματα οπότε λέω μαχαίρι. Ή μάλλον ψαλίδι.

-Με τη σύζυγό σου γνωριστήκατε σε συναυλία;

Περίπου, δεν ήταν ακριβώς έτσι. Δεν ήταν φαν μου ήταν η αδελφή της όμως. Οπότε κάπως έτσι έγινε η γνωριμία..

Δείτε την συγκινητική αναφορά στη μητέρα του στο βίντεο του zappit.gr:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News