Αντώνης Σρόιτερ: Έτοιμος να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι στα 13!

Life
Αντώνης Σρόιτερ: Έτοιμος να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι στα 13!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εξομολόηγηση για τις κόρες του αλλά και τον κορωνοϊό

Για την προσωπική του ζωή, την καριέρα του ,την καθημερινότητα και την αδυναμία του στις κόρες του μίλησε ο Αντώνης Σρόιτερ στην Ελεωνόρα Μελέτη.

Για τον κορωνοϊό

Όπως εξομολογήθηκε: «Εμένα με στριφογύρισε ο ιός. Ένα από τα πρώτα κρούσματα ήταν στο γυμναστήριο που πήγαινα. Έκλεισε το γυμναστήριο. Πήγαν όλοι να εξεταστούν, πήγα και εγώ. Μετά είχαμε ένα-δύο κρούσματα στον ευρύτερο κοινωνικό μας περίγυρο. Μετά κρούσματα στον δημοσιογραφικό περίγυρο. Πέρασε ξυστά, δεν ακούμπησε και ελπίζω να μην ακουμπήσει».

Μίλησε ακόμα για την καθημερινότητα του κορωνοϊού λέγοντας ότι όλες αυτές οι συνήθειες που αποκτήσαμε θα "μείνουν", λέγοντας ότι «αρχίζουμε και ζούμε σε μια λογική ότι εγώ και εσύ είμαστε επικίνδυνοι ο ένας για τον άλλο. Κι αυτό είναι εξαιρετικά απίστευτο ως αλλαγή στη ζωή μας. Σε βλέπω ως κίνδυνο να με κολλήσεις κάτι..».

Τα…καλά της πανδημίας

Όπως είπε: «Αν υπάρχει ένα καλό από την πανδημία κέρδισα λίγο χρόνο να κάτσω σπίτι τις ώρες που δεν ήμουν στη δουλειά, επειδή τελείωσαν όλες οι άλλες υποχρεώσεις. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την οικογένειά μου, είναι καλοί άνθρωποι. Ειδικά για κάποιον που φεύγει από το σπίτι, είναι ακόμα καλύτεροι άνθρωποι. Συμπάσχω και με όσους κλείστηκαν με μικρά παιδιά στο σπίτι για πολλές ώρες, οπότε μπορώ να καταλάβω τις μητέρες και τους πατεράδες που είχαν μια έντονη επαγγελματική ζωή και ξαφνικά βρέθηκαν κλεισμένοι στο σπίτι με τα παιδιά που δεν πάνε σχολείο».

Όπως τόνισε συνήθισε να περνάει χρόνο με την οικογένειά του και δεν θέλει να επιστρέψει στην καθημερινότητα που βίωνε: «Αυτό το διάστημα μου έδωσε την ευκαιρία να καλύψω πολύ χαμένο χρόνο και θα μου κακοφανεί όταν θα επιστρέψουμε σε μια καθημερινότητα που τα παιδιά θα είναι στο σχολείο και εγώ στα γνωστά μου 12ωρα, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Έτοιμος να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι στα 13!

«Με τα δικά μου κορίτσια δεν παίζουμε με τις κούκλες, παίζουμε ξύλο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια-αγόρια. Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω. Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς.

Γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος. Ακούω όλα αυτά τα “γνώρισε τον φίλο της κόρης σου να τον έχεις από κοντά κλπ”. Και λέω “τι είναι αυτά που λέτε;” Δε ξέρω, τα Μετέωρα εξακολουθούν να μου φαίνονται η καλύτερη λύση. Σε αυτή τη φάση που τα παιδιά είναι πολύ μικρά, είμαι εγώ πιο αυστηρός από τη μαμά τους» εξήγησε ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Στην ηλικία των 35 είναι δύσκολο να καβαλήσεις καλάμι»

«Εμείς προσφέρουμε ενημέρωση», τόνισε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Έχω κάνει εκπομπή με πάρα πολλούς που δε συμπαθώ. Δε θεωρώ ότι οι τηλεθεατές είναι πρόβατα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τι είναι το καλό και τι είναι το κακό».

Ενώ για την καριέρα του σημείωσε: «Στην ηλικία των 35 είναι δύσκολο να καβαλήσεις καλάμι» καθώς όπως πιστεύει οι πιο νέοι σε ηλικία πέφτουν πιο εύκολα στην παγίδα.

«Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι καλός πολιτικός»

Όταν ρωτήθηκε από την Ελεονώρα Μελέτη αν θα μπορούσε να γίνει πολιτικός η απάντησή του ήταν: «Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι καλός πολιτικός, γιατί θέλει να λες συγκεκριμένα πράγματα και να είσαι προσηλωμένος στις δημόσιες σχέσεις. Θέλησα να γίνω δημοσιογράφος, γιατί με γοήτευε η ιδιωτική τηλεόραση και για 20 χρόνια ήμουν μόνο στον έντυπο τύπο», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του zappit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News