Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι Ελλήνων travel bloggers

Life
Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι Ελλήνων travel bloggers

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλύπτουν τον αγαπημένο τους προορισμό

Το ταξίδι είναι όνειρο και δεν θα πάψουν να το κυνηγούν, με όλες τις αναμνήσεις όπως, μαγευτικά τοπία, υπέροχες γεύσεις και όμορφες στιγμές να «βγαίνουν» κάθε φορά από τη βαλίτσα τους και να ξεδιπλώνονται μοναδικά, μέσα από το …travelen.  Ο λόγος για το πρώτο ελληνικό ζευγάρι travel bloggers , τον Νίκο Δράγκο και την Έλενα Αβραμοπούλου , οι οποίοι μίλησαν στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ζευγάρι στη ζωή και στα ταξίδια, μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές, εμπειρίες και γεύσεις ζωής μέσα από τα ταξίδια τους, τα οποία σχεδιάζουν και οργανώνουν σε κάθε σημείο του πλανήτη μας, αναζητώντας εντυπωσιακές εικόνες, τις οποίες καταγράφουν καρέ – καρέ στον φακό, παρέχοντας αναλυτικές πληροφορίες στους ταξιδιώτες, ακόμα και για τις άγνωστες πολλές φορές πτυχές και «γωνιές», στο μωσαϊκό Κουλτούρας και Πολιτισμού, του κάθε προορισμού.

Περνούν φανταστικά και με τα φλας να παίρνουν φωτιά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, «κυκλώνοντας» σημεία στους χάρτες και σημειώνοντας με κάθε λεπτομέρεια, τις ευχάριστες και δροσερές στιγμές του κάθε ταξιδιού.

Το ξυπνητήρι χτυπά στις 5.00 το πρωί , με το ζευγάρι να είναι πανέτοιμο να ζήσει ένα ακόμη όνειρο!

Το πρώτο ταξίδι για το ζευγάρι ήταν η μαγευτική Σαντορίνη ενώ η απόφαση για τη νέα στάση ζωής τους μέσα από το travelen, πάρθηκε όταν χρειάστηκε να οργανώσουν το επόμενο ταξίδι τους στο Παρίσι. Αρκετές μέρες αφιέρωσαν στο ταξίδι τους στη Βαρκελώνη, όμως αγαπημένος τους προορισμός αποτελεί η Καππαδοκία και οι βόλτες με τα αερόστατα!

Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, το ζευγάρι στέλνει το μήνυμα ότι «μένουμε Ελλάδα», στηρίζουμε Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά καθώς και την όμορφη Κύπρο!

Όπως ανέφεραν στην Ιωάννα Μαλέσκου, αν και υπάρχει αρνητική ενέργεια για ταξίδια, από τη πλευρά τους καταβάλλουν προσπάθειες με στόχο να αντιστρέψουν αυτή την ενέργεια ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τα ταξίδια, τα οποία φέτος το Καλοκαίρι, σίγουρα θα είναι διαφορετικά, με τους τουρίστες να καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, τηρώντας τους κανόνες και βεβαίως τις αποστάσεις ασφαλείας.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News