Aποκαλυπτικό βιβλίo του Χάρι και της Μέγκαν για τη ζωή στο παλάτι

Life
Aποκαλυπτικό βιβλίo του Χάρι και της Μέγκαν για τη ζωή στο παλάτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα εκδοθεί στις 11 Αυγούστου σύμφωνα με την «Daily Mail»

«Τα πάντα για τους μοντέρνους βασιλείς: Ο πραγματικός κόσμος του Χάρι και της Μέγκαν» θα είναι σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail» ο τίτλος του βιβλίου με το οποίο ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα μιλήσουν το χρόνο που πέρασαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το ρεπορτάζ της «Daily Mail» εκτιμά ότι το βιβλίο θα ξεκινήσει από την αρχή της γνωριμίας του ζευγαριού και ίσως να περιλαμβάνει νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα συνέβησαν και το οδήγησαν να αποφασίσει την αποχώρησή του από την βασιλική οικογένεια.

Το βιβλίο των 320 σελίδων, το οποίο αναμένεται σύμφωνα με το in.gr να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου, γράφεται από τους δημοσιογράφους του βασιλικού ρεπορτάζ Omid Scobie και Carolyn Durand, ανέφερε το ρεπορτάζ.

Ο Scobie καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ για το BAZAAR.com, ενώ η Durand εργάζεται για το ELLE.com και το OprahMag.com

Κανένας από τους δύο, όμως σύμφωνα με το Page Six, δεν έχει επιβεβαιώσει ότι συμμετέχει στη συγγραφή του βιβλίου.

Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ

Όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Μέγκαν Μαρκλ από τη στιγμή που είπε το μεγάλο «ναι» στον πρίγκιπα Χάρι και έγινε δούκισσα του Σάσεξ, μέχρι την αποχώρησή της, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες πίσω από την απόφασή της να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα, παρουσιάστηκαν και σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Vice Versa: Meghan Markle Escaping the Crown».

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ το οποίο προβλήθηκε στις ΗΠΑ τον Μάρτιο από το VICE TV, περιστρέφεται γύρω από την αμερικανίδα ηθοποιό που έγινε δούκισσα του Σάσεξ και βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την απόφασή της να απομακρυνθεί μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, από το Παλάτι και τις βασιλικές υποχρεώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News