Κορωνοϊός: Η κατάσταση στην Μύκονο - «Οι Μυκονιάτες αγαπούν την Κρήτη και τους Κρητικούς»

Life
Κορωνοϊός: Η κατάσταση στην Μύκονο - «Οι Μυκονιάτες αγαπούν την Κρήτη και τους Κρητικούς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα δήλωσε ο Δήμαρχος της Μυκόνου στο «Καλό Μεσημέρι»

Στο άδειο από κόσμο «νησί των ανέμων» - τη Μύκονο - ταξίδεψε διαδικτυακά, το «Καλό Μεσημέρι» με την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία συνομίλησε με τον Δήμαρχο της Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά, ο οποίος περιέγραψε τη κατάσταση που επικρατεί στο νησί , στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι της νόσου Covid-19.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, οι κάτοικοι τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα και προσμένουν τις καλύτερες μέρες στο νησί της Μυκόνου, το οποίο, όπως είναι γνωστό, «πρωταγωνιστεί» στην Παγκόσμια Τουριστική βιομηχανία!

«Στη Μύκονο, οι κάτοικοι είναι προσεκτικοί.  Υπάρχει …ταλαιπωρία καθώς στο νησί απαγορεύτηκε η άθληση – σωματική δραστηριότητα και η βραδινή κυκλοφορία.  Η υγεία όμως είναι πάνω απ΄όλα.  Το Κέντρο Υγείας είναι άρτια εξοπλισμένο και διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό , το οποίο ανταποκρίθηκε με επαγγελματισμό στην όλη κατάσταση», δήλωσε ο κ. Κουκάς, προσθέτοντας ότι «ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον και ελπίζουν να βγουν σύντομα απ’ αυτή τη μπόρα ώστε να επανέλθουν στην κανονικότητα».

Ο Δήμαρχος Μυκόνου αναφέρθηκε στην άρση της οικοδομικής δραστηριότητας στο νησί καθώς και στη νέα κοινωνική δομή η οποία ονομάζεται « Δίχτυ Αγάπης», η οποία προσφέρει υπηρεσίες σε 400 πολίτες, άπορους, οικονομικά αδύνατους και όχι μόνο, οι οποίοι πλέον εξυπηρετούνται για την κάλυψη των αναγκών φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης.

«Οι Μυκονιάτες αγαπούν την Κρήτη και τους Κρητικούς» τόνισε ο κ. Κωνσταντίνος Κουκάς ο οποίος απηύθυνε σχετική πρόσκληση λέγοντας «με χαρά περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε στη Μύκονο», με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά: « θα φροντίσουμε να κάνουμε εκπομπή στο νησί σας, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο! ».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή « Καλό Μεσημέρι»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News