Μια ανθρώπινη στιγμή on air

Life
Μια ανθρώπινη στιγμή on air

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ανθρώπινη στιγμή συγκίνησης on air στην διάρκεια της εκπομπής Καλό Μεσημέρι που έφερε δάκρυα συγκίνησης στην Ιωάννα Μαλέσκου κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, η Ιωάννα Μαλέσκου ενημερώθηκε για το συγκινητικό βίντεο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο, που μόλις είχε σταλεί στην ΚΡΗΤΗ TV με τα χειροκροτήματα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό  να προκαλούν ρίγη συγκίνησης! Σε πρώτη αποκλειστική πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση οι εικόνες της Αργεντίνας που έβγαινε από την  Εντατική έχοντας ξεπεράσει τον κορωνοϊό ήταν σίγουρα μια συγκλονιστική στιγμή.

Στην περιγραφή της εικόνας αυτής, η Ιωάννα Μαλέσκου φανερά φορτισμένη συναισθηματικά λύγισε και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς και συγκίνησης, μια γλυκιά χαρμολύπη και ευαισθησία που δεν μπορούσε να συγκρατήσει ή να κρύψει,  αποκαλύπτοντας την ακόμα πιο ανθρώπινη και αληθινή εκδοχή της.  

Κάνοντας τη δική της προσωπική εξομολόγηση και ζητώντας συγγνώμη και κατανόηση από τους τηλεθεατές. Η γλυκιά Ιωάννα άφησε το συναίσθημα της να φανεί στους τηλεθεατές μιας και παρακολουθούσε μια από τις πιο δυνατές και ωραίες στιγμές του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που κατάφερε να βοηθήσει την 63χρόνη γυναίκα που για μέρες πάλευε με την νόσο covid- 19.

Είναι από αυτές τις ανθρώπινες στιγμές που αποτυπώνονται στην τηλεόραση με την Ιωάννα να μοιράζεται την αλήθεια της με τους ανθρώπους που καθημερινά την παρακολουθούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News