Ο Τομ Χανκς για κορωνοϊό: «Κανείς δε θέλει να είναι γύρω μου για πολύ ώρα»

Life
Ο Τομ Χανκς για κορωνοϊό: «Κανείς δε θέλει να είναι γύρω μου για πολύ ώρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γύρισε χιουμριστικό βίντεο στην κουζίνα του σπιτιού του!

 Εξομολόγηση του Τομ Χανκς για το πώς περνάει την περίοδο αφότου ανάρρωσε από τον κορωνοϊό μέσα στο σπίτι του. Ο γνωστός ηθοποιός δεν θα μπορούσε παρά να επιστρατεύσει όλο το χιούμορ του- παρουσιάζοντας έναν μονόλογο στην διάσημη εκπομπή του NBC, Saturday Night Live- που είχε γυριστεί στην κουζίνα του σπιτιού του.

«Είναι περίεργοι καιροί για να προσπαθείς να κάνεις χιούμορ, αλλά το SNL είναι να κάνεις χιούμορ στο SNL είναι κάτι το διαφορετικό.

Οπότε είπα: τι στο καλό... Γιατί έβαλαν εμένα να κάνω τον οικοδεσπότη; Πρώτον, είμαι ο σελέμπριτι που όλοι έψαχναν μετά τον κορωνοϊό και μετά την περιπέτεια της υγείας μου έγινα ο... μπαμπάς της Αμερικής: Κανείς δε θέλει να είναι γύρω μου για πολύ ώρα και κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα».

Και συμπλήρωσε: «Τώρα, η σύζυγός μου και εγώ, είμαστε καλά, τα πάμε σπουδαία. Χαλαρώνουμε στο σπίτι, όπως θα έπρεπε να κάνουμε όλοι. Στην πραγματικότητα, αυτό το κοστούμι, είναι η πρώτη φορά που φοράω κάτι άλλο εκτός από φόρμες από τις 11 Μαρτίου.

Και η σύζυγός μου έπρεπε να με βοηθήσει να το βάλω, γιατί ξέχασα πως λειτουργούν τα κουμπιά. Τα μαλλιά μου είναι έτσι λόγω ενός ρόλου και μεγαλώνουν πολύ αργά». Τέλος  σχολίασε «δεν υπάρχουν Σάββατα, είναι απλά "Κάθε μέρα είναι σήμερα’’».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News