Life

Αστρολογικές προβλέψεις: Τι θα φέρει η σύνοδος Δία - Πλούτωνα τον Απρίλη

Γράφει ο Γιώργος Σφακιανάκης, αστρολόγος

Λόγω τις ιδιαιτερότητάς των καιρών αλλά και την παράκληση  κάποιων καλών  φίλων που με προτρέπουν  όπως κάνε μια πρόβλεψη για το ιό και σίγουρα μας  ταλανίζει  κυριολεκτικά  αυτός ο Covid- 19  θέλω πρωτίστως να θυμάστε  όλοι ότι:

Καμιά δοκιμασία δεν είναι δυνατότερη από τα εφόδια που μας  δοθήκαν για να την αντιμετωπίσουμε….

Απρίλιος  2020  ένας μήνας δύσκολος , μήνας που θα βρεθούμε στα απόνερα του Μαρτίου αλλά και εκείνου του φεγγαριού της χρονιάς 12 Ιανουάριου που την επίδραση του ακόμα αισθανόμαστε.

Ας μην μακρηγορήσω, ας μην κουράσω, να εστιαστώ στην πιο σημαντική όψη του μήνα. Διότι  όλα τα ζώδια κοντολογίς θα έχουμε την ίδια κοινή  τύχη ΤΟ… ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ όμως οι πλανήτες Δίας και Πλούτωνας βρίσκονται σ ένα εναγκαλισμό, σύνοδος αποκαλείται αστρολογικά. Δύο πλανήτες με  δυνατή  εξ ίσου ενέργεια .

Ο μεν Πλούτωνας με το μεγάλο βάθος της σκέψης που το  απαιτεί από τον άνθρωπο τον κάνει δύσκολο συνεργάτη με τους υπολοίπους άλλους πλανήτες .

Ο Πλούτωνας απαιτεί εδώ την μεγάλη στιγμή από εμάς που δεν είναι άλλη από το να βρεθούμε αντιμέτωποι και γυμνοί με τον εαυτόν μας . Κορυφαία πράξη !!!

Αυτή την στιγμή ο Δίας την επαυξάνει με τρόπο έντονο και δυναμικό !

Σε αρμονική συνεργασία η  συνύπαρξή των δυο πλανητών μπορεί να μας κάνει να δούμε την γνώση την αλήθεια υπηρετώντας μια αναγκαιότητα .

Σε δυσαρμονική μας κάνει να εκφράσουμε υποσυνείδητες τάσεις μας  με έντονο τρόπο ή ακόμα και βίαιο – εκρηκτικό τρόπο  φτάνοντας σε μια αντίθεση με το περιβάλλον μας. Ακόμα και σε δύσκολα ωροσκοπία βεβαρημένα, μπορεί να δούμε το  άτομο να φτάνει σε εγκληματικές διαθέσεις και ενέργειες .

Η εξωστρέφεια του Δια ωθεί τον  Πλούτωνα να εκφραστεί .

Το τι  θα βγει στο φως…. είναι πάντοτε άγνωστο ….

Το σίγουρο είναι ότι θα εκφράσει τις βαθύτερες τάσεις του ανθρώπου είτε αυτές είναι αγρία ένστικτα είτε είναι βαθιές γνώσεις του νόμου της ζωής.

Ας ευχηθούμε εδώ ακριβώς και μετά τις 04/04/2020 που θα σημειωθεί η σύνοδος των δυο Πλανητών,  να βγει η βαθύτερη γνώση στην επιφάνεια και να ανακαλύψουν στην επιστημονική κοινότητα μια θεραπεία του Covid- 19  (είναι κρίσιμες οι επόμενες 14 μέρες έως  18/04).

Ο εσωτερικός καταλυτικός Πλούτωνας μην λησμονούμε δημιουργεί πάντα μια αξιόλογη σχέση με τον Δία. Αυτά τα δυο ουράνια σώματα πρέπει να ερμηνεύονται με εξαιρετική προσοχή διότι ανεξάρτητα από την φύση, θετική ή αρνητική, θα είναι πολύ έντονο ότι δώσουν. Και αυτό συμβαίνει  λόγω του ότι και οι δυο πλανήτες έχουν υπερβολικά χαρακτηριστικά.

Ο Δίας  με τον Πλούτωνα είναι ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει σε αρμονικό συνδυασμό για την κρίση και σκέψη του ανθρώπου .

Μεταφορικά ο Πλούτωνας «ρίχνει» τον ενθουσιώδη Δία  με τον ενθουσιασμό που διαθέτει,  στο πηγάδι του και εκείνος ενθουσιάζεται πολύ περισσότερο ανακαλύπτοντας  εκεί κάτω τους θησαυρούς  του Πλούτωνα που ήταν κρυμμένοι , τους ανασύρει με τον ενθουσιασμού  και βοηθά συγχρόνως  τον Πλούτωνα να επιτελέσει τον σκοπό για τον οποίο είναι προορισμένος, την αναγέννηση .

Εδώ λοιπόν ο ο Πλούτωνας ενθουσιασμένος πλέον από την  γνώση του Δία  και με φόντο τον άνθρωπο βοήθα να αναδειχθεί η προσωπικότητα του ατόμου καλύτερα .

Επομένως  ο δυνατότερος πλανήτης Πλούτωνας αυτό τον μήνα σε συνεργασία με τον Δία  θα μας δείξουν και οι δυο μαζί τον εσωτερικό δρόμο για τη γνώση, οδηγώντας μας σε αφανέρωτες μέχρι τώρα αξίες που υπάρχουν στη ζωή μας και  που αυτές με την σειρά τους μας δίνουν νέες διαστάσεις, μια άλλη εξέλιξη για την συνέχιση του είδους.

Πρόκειται για μια σχέση πλανητών που θα μας χαρίσουν φιλολογικές , θρησκευτικές , τάσεις , ανάγκη προσφοράς στο στενό ή ευρύτερο περιβάλλον μας,  κοινωνική προσφορά  και βοήθεια σε ανθρώπους μέσα από την υγειονομική κοινότητα και όχι μόνο

Τέλος να θυμάστε ο  Πλούτωνας  είναι μια «ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ» , ο Δίας μια «ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ».

Φανταστείτε τώρα που θα συνεργαστούν στις 04/04/2020 τα δυο στοιχεία αυτά της φύσης τι (φασαρία) θα κάνουν .

Υπομονή ακόμα  ενάμιση Φεγγάρι   όλα θα πάνε καλά και ο Covid- 19, εκεί που του αξίζει, σε αδράνεια αδύναμος πλέον να φθείρει την ανθρώπινη Ζωή και ύπαρξη .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια