Ψηφιακό μοντέλο «ποζάρει» στο νέο εξώφυλλο της Vogue

Life
Ψηφιακό μοντέλο «ποζάρει» στο νέο εξώφυλλο της Vogue

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε στο μέλλον;

Με Cover girl ψηφιακό μοντέλο η Ιταλική έκδοση της Vogue, παρουσιάζει το τεύχος Μαρτίου βάζοντας μας σε σκέψεις.

Καθώς το τεύχος Μαρτίου είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, οι δρόμοι του Μιλάνου είναι άδειοι από τον κορωνοϊό μέσα σε λίγες ώρες, ανάγκασε να κλείσουν μουσεία, μπαρ, σχολεία και γραφεία.

Άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι θα πρέπει να αποφεύγουν τις κοινωνικές επαφές, όσο είναι δυνατόν, και να μείνουν σπίτι.

Μέσα σε όλη αυτή την παράδοξη ιστορία, η πραγματικότητα, για άλλη μια φορά, συμβαδίζει με την ιδέα που έγινε πηγή έμπνευσης για αυτό το τεύχος,” αναφέρει ο Emanuele Farneti, Editor-in-Chief της VOGUE Italia, στον λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram.

Στο τεύχος Μαρτίου, το φωτογραφικό δίδυμο Mert & Marcus παρουσιάζει με αληθοφανή τρόπο ψηφιακά μοντέλα για το editorial του περιοδικού.

Όμως, αυτό που βλέπουμε δεν είναι πάντα η αλήθεια, επομένως “don’t judge a girl by her cover” όπως είναι και ο τίτλος του τεύχους.

Η θεματολογία του τεύχους επικεντρώνεται σε κορίτσια που δεν υπάρχουν, τουλάχιστον στην πραγματικότητα. Όλα μπορούν να διαστρεβλωθούν με τη χρήση της τεχνολογίας σε σημείο να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα ψηφιακά φαντάσματα από τα όντα που διαθέτουν ζωή.

Βέβαια, υπήρξαν και οι αντιδράσεις για το καινούριο εξώφυλλο της ιταλικής VOGUE αφού για άλλη μια φορά οι αναγνώστες μπερδεύτηκαν με τα μηνύματα που θέλει να περάσει το περιοδικό.

Αλήθεια, εσύ πόσο συχνά κρίνεις κάποιον μόνο από την εμφάνισή του;

Άκουσε εδώ το podcast για το τεύχος Μαρτίου και μάθε λεπτομέρειες!

Δες τις φωτογραφίες από το νέο εξώφυλλο της Vogue:

Πηγη: Ratpack.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News