«Ανδριανή»: Τρείς άνθρωποι που δεν φοβούνται τις αλλαγές αλλά… τις επιδιώκουν

Life
«Ανδριανή»: Τρείς άνθρωποι που δεν φοβούνται τις αλλαγές αλλά… τις επιδιώκουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορία μιας μάνας και μια κόρης, η αυτογνωσία και οι αλλαγές που μπορεί να φέρει μια μόνο στιγμή

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή συναντά τρεις ιδιαίτερους ανθρώπους που δεν φοβούνται τις αλλαγές, τις επιδιώκουν, τις καλωσορίζουν και έρχονται να μας μιλήσουν για την ουσία της ζωής.

Η Ελένη Θωμά έγραψε ένα βιβλίο με ένα τίτλο πολύ μελετημένο. Α ρε μαμά! Φράση αυθόρμητη και αληθινή, βγαλμένη από τη ζωή όλων μας.

Η ιστορία μιας μάνας και μια κόρης. Μια σχέση που κουβαλούσε ιστορίες πολλών γενεών, μια σχέση καθρέπτης την πραγματικότητας. Ποιας πραγματικότητας; Αυτής που μας αποδεικνύει ότι κουβαλάμε τις ιστορίες των προγόνων μας, κουβαλάμε τις επιλογές τους εν αγνοία μας και οφείλουμε τουλάχιστον προς τον εαυτό μας, να ξεδιαλύνουμε όσα μας μπλοκάρουν και δεν μας αφήνουν να πάμε παρακάτω.

Ο Στέλιος Λιναρδάκης, κλινικός διατροφολόγος, μιλά για τη διατροφή σε μια κουβέντα που οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες και τα λίπη δεν πρωταγωνιστούν. Βασικά σημεία αναφοράς είναι η αυτογνωσία, το μέτρο, η ισορροπία και η αρμονία σε σώμα, ψυχή και νου.

Η Ανδριανή συναντά τον Μανώλη Βαρδάκη από τον κοινωνικό συνεταιρισμό Μελίτακες. Μιλά στην Ανδριανή για τη δική του ιστορία. Μια ιστορία με πολλές ανατροπές, δυσκολίες , σκαμπανεβάσματα και έναν άνθρωπο που άλλαξε τη ζωή του σε μια στιγμή. Έναν άνθρωπο που είχε ανοιχτή καρδιά, εμπιστεύθηκε συντονίστηκε και τώρα ζει αρμονικά με το μέσα του και με τους γύρω του.

Αυτό το Σάββατο στις 21:45 στην ΚΡΗΤΗ TV.

Δείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια όποτε εσείς το επιθυμείτε ΕΔΩ 

Αλλά και τις συνεντεύξεις και  τις βόλτες που ξεχωρίζετε ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News