Λεωνίδας Κακούρης: Η τραγική ειρωνεία με το θάνατο του πατέρα του

Life
Λεωνίδας Κακούρης: Η τραγική ειρωνεία με το θάνατο του πατέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηθοποιός της σειράς «Άγριες Μέλισσες» «έχασε» πατέρα και αδερφή

Για την προσωπική του ζωή, τις επώδυνες απώλειες του πατέρα και της αδερφής του αλλά και το ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης. Μάλιστα όπως παραδέχτηκε ο γνωστός ηθοποιός ο επιβλητικός «Δούκας» που υποδύεται, δεν μοιάζει καθόλου στον πραγματικό χαρακτήρα του.

Όπως ανέφερε ο κ. Κακούρης: «Προκειμένου να βρω και να ανακαλύψω τις ποιότητες του “Δούκας”, ανέτρεξα σ' αυτό που έχουμε όλοι μας, στις μνήμες», επισήμανε και εξήγησε: «Έφερα στο μυαλό μου κάποιους ανθρώπους που εκείνη την εποχή ήταν ιδιαίτερα σκληροί γιατί ήταν και εποχή πολύ σκληρή. Αυτό που με συνδέει με τον “Δούκα” είναι τα υποκριτικά μου μπαγκάζια, οι ρόλοι που έχω παίξει στο θέατρο, οι άνθρωποι που έχω μελετήσει σε βάθος».

«Έχασε» πατέρα και αδερφή

Ο επιτυχημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως έχασε τον πατέρα του στα 17-18 ετών αποκαλύπτοντας πως συνειδητοποίησε σύμφωνα με το real.gr ότι «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του σε τροχαίο, όπου δεν φορούσε ζώνη, όταν τον έψαξε για να τον ενημερώσει ότι πέρασε στο πανεπιστήμιο, με δεδομένο πως οι γονείς του είχαν χωρίσει.

Εν συνεχεία ο κ. Κακούρης μίλησε και για την απώλεια του 9χρονης αδελφής του, όταν ο ίδιος ήταν 13 ετών.

Για τα παιδιά του και τη νέα ευκαιρία που έδωσαν στη ζωή τους ανέφερε «Πήρα αυτήν την τεράστια ευκαιρία που έχουν οι γονείς να ξανακάνουν μια επανεκκίνηση του εαυτού τους μέσα από το ίδιο το μεγάλωμα των παιδιών τους. Δηλαδή, εμένα με βοήθησε πάρα πολύ αυτό, ακόμα και στο να μπορέσω να γιατρέψω κάποιες πληγές ή κάποιες τρύπες απ' όπου έβρισκε χώρο και έμπαινε το κρύο με τα παιδιά. Λειτούργησε και στη δική μου την ψυχή ιαματικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News