MasterChef 4: Έφυγε ο Κρητικός Θεοχάρης Βιγλάκης – Κλάματα στο σπίτι

Life
MasterChef 4: Έφυγε ο Κρητικός Θεοχάρης Βιγλάκης – Κλάματα στο σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα, Μάρλεν και Ηλιάνα επέστρεψαν στο σπίτι του διαγωνισμού.

Η Κατερίνα Λένη, με την επιλογή της να μην παρουσιάσει πιάτο μπροστά στο Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef, ήταν η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση, ενώ οι άλλοι τρεις ήταν οι Μάρλεν Γρυντάκη, Ηλιάνα Βλάχου και Θεοχάρης Βιγλάκης.

Οι κριτές ρώτησαν την Κατερίνα Λένη αν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, με την ίδια να απαντάει “όχι” και να μαγειρεύει μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση πάλεψαν για να κερδίσουν την παραμονή τους στο MasterChef, μαγειρεύοντας ένα πιάτο αντιγραφής με κοκοράκι. Η αγωνία στα μάτια των υποψήφιων, σε συνδυασμό με τη θέλησή τους, έφερε πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι κανόνες όμως είναι κανόνες και ένας ή μία, έπρεπε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Όταν το αποτέλεσμα κρίνεται στη λεπτομέρεια, οι γνώσεις και η μαγειρική αντίληψη των κριτών έρχονται για να ξεδιαλύνουν το τοπίο.

Οι τρεις κριτές, αφού δοκίμασαν τα πιάτα, αξιολόγησαν τις προσπάθειες των παικτών και αποφάσισαν πως από τον διαγωνισμό πρέπει να αποχωρήσει ο Θεοχάρης Βιγλάκης.

Πρώτη επέστρεψε στο σπίτι η Κατερίνα, δεύτερη η Μάρλεν και τρίτη η Ηλιάνα. Με την επιστροφή της Ηλιάνας όλοι “πάγωσαν”, καθώς περίμεναν τον Θεοχάρη. Η Μαριάννα κλαίγοντας έφυγε από το σαλόνι, με την Ηλιάνα να της λέει: «Δεν πειράζει κορίτσι μου, κλάψε λιγάκι, να μου τρίψεις την κρέμα στη μούρη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News