MasterChef 4: Παρέμεινε ο Γιώργος από την Κρήτη στον διαγωνισμό – Βαριές κουβέντες και κακή ατμόσφαιρα

Life
MasterChef 4: Παρέμεινε ο Γιώργος από την Κρήτη στον διαγωνισμό – Βαριές κουβέντες και κακή ατμόσφαιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα είπαν on camera ο Γιώργος και η Κατερίνα!

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Γατόπουλου από το MasterChef, στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Φωτεινή και ο Γιώργος επέστρεψαν στο σπίτι.

Η υποδοχή, ωστόσο, στον νεαρό διαγωνιζόμενο δεν ήταν ιδιαιτέρως θερμή από την συμπαίκτρια του, Κατερίνα με την οποία και βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους!

Χαρακτηριστικό, δε, είναι πως μόλις ο Γιώργος επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef από τη δοκιμασία αποχώρησης και η Κατερίνα άπλωσε το χέρι για να τον συγχαρεί, εκείνος την αγνόησε επιδεικτικά!

“Επειδή θέλω να είμαι δίκαιη, πήγα να του ευχηθώ συγχαρητήρια αλλά από την πολλή έπαρση δεν την δέχθηκε! Γιατί είναι το πολύ καλό παιδί” σημείωσε με νόημα στην κάμερα η Κατερίνα προσθέτοντας πως “τέλοσπαντων, εγώ τον συγχαίρω που κατάφερε να περάσει σε αυτή την δοκιμασία. Μπράβο του, τελεία και παύλα. Στοπ”!

Όταν ο Γιώργος τόνισε, μπροστά στους συμπαίκτες του, πως θα τα πει off camera με την Κατερίνα, εκείνη δήλωσε χαρακτηριστικά: “Φοβήθηκα, που θα μου τα πει off camera! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο. Τρέμω. Νταβατζιλίκια εγώ στη ζωή μου δεν ανέχομαι. Άλλωστε το γράφει και εδώ (στο χέρι μου), μολών λαβέ… Έλα, σε περιμένω”!

Τι έκανε όμως την διαγωνιζόμενη να αναφέρει πως “είναι αξιολύπητο το ύφος του… Να πω για άλλη μια φορά ότι είναι αμόρφωτος, άξεστος, απολίτιστος”;

MasterChef:  H Κατερίνα κατηγορεί τους “ανέντιμους” και ο Γιώργος ευθέως “τα χώνει”

Ούτε λίγο ούτε πολύ άναψαν, στο επεισόδιο της Παρασκευής, τα αίματα στο MasterChef κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο πλατό! Όταν όμως η διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε, η Κατερίνα που παρακολουθούσε από τον εξώστη ξεσπάθωσε με αποτέλεσμα ο Γιώργος να μην κρατηθεί και να της απαντήσει έξω από τα δόντια.

“Θα χρησιμοποιούσα την κάρτα εάν δεν ήταν η Φωτεινή και το Γατόπουλο εκεί, στις θέσεις τους. Θα εξηγήσω και ακριβώς τον λόγο. Πρώτον γιατί θεωρώ πως είναι ανέντιμο να μπει η Φωτεινή σε αυτή τη θέση, γιατί είναι αδύναμη και το ξέρουν όλοι στην ομάδα και δεύτερον γιατί το Γατόπουλο έχει κόψει το δάχτυλο του” σημείωσε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη του MasterChef. “Και ναι, θέλω να γυρίσει και η Φωτεινή και το Γατόπουλο στο σπίτι και το δηλώνω δημόσια! Για αυτό το λόγο, λοιπόν, εάν υπήρχε περίπτωση να την σπάσω την κάρτα θα την έσπαγα και θα έδινα τη μισή στους δυο τους. Στην παρούσα φάση δεν θα έσωζα τον εαυτό μου αλλά τα δύο παιδιά. Θεωρώ πως ο Ηλίας θα έπρεπε να είναι μαζί με τον Γιώργο”.

“Ανέντιμο το θεωρώ όλο αυτό. Καλή η μαγειρική, καλό το παιχνίδι αλλά είναι καλύτερο να έχεις ψυχή και αν δεν την έχεις, εγώ προσωπικά, λυπάμαι” πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα του MasterChef. “Το να λες κάποιον ανέντιμο είναι πάρα πολύ βαριά κουβέντα. Θεωρώ ότι χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο μπροστά σε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση. Είναι κάτι πολύ κακό και το βγάζεις από μέσα σου μόνο αν είσαι κακός άνθρωπος” απάντησε, με τη σειρά του, ο Γιώργος στην κάμερα του MasterChef!

“Είναι μια κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατίρι στο σπίτι και με την κακή ψυχή της προσπαθεί να κάνει κάτι, το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει! Αλλά τι περιμένεις από μια κοπέλα, 36 χρονών που γράφει στο χέρι “μολών λαβέ”; Ότι θα πάει με τον σταυρό στο χέρι; Όχι… Τότε το θυμιατό τι το θέλει; Αυτή πρέπει να φύγει και το κακό της πνεύμα” συμπλήρωσε ο διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι μαγειρικής.

https://www.youtube.com/watch?v=Qy12kjQ4rds?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News