Επάγγελμα... influencer: Τα «μυστικά» της επιτυχίας!

Life
Επάγγελμα... influencer: Τα «μυστικά» της επιτυχίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως θα γίνεις ένας επιτυχημένος influencer Του Instagram;

Για να γίνεις ένας επιτυχημένος influencer και να αυξηθούν τα έσοδά σου, θα πρέπει να έχεις πειθαρχία, δημιουργικότητα και κέφι γι’ αυτό που κάνεις!

Αρχικά πρέπει να σκεφτείς το θέμα και το στυλ του λογαριασμού σου... μια προσεγμένη σελίδα που θα εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο θα σε εκφράζει.

Χρησιμοποίησε φωτογραφίες παρόμοιου στυλ και τα ίδια φίλτρα προκειμένου να δημιουργήσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα και “ανέβασε” στιγμές από την καθημερινότητα και τα ενδιαφέροντά σου.

Βρες κάτι που σε ενδιαφέρει και θέλεις να μιλήσεις στον κόσμο για αυτό. Κάτι καινούργιο, κάτι φρέσκο, μοναδικό, πρωτότυπο... Κάτι στο οποίο θεωρείσαι εξπέρ.

Φρόντισε να “ποστάρεις” συχνά φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και αισθητικής, να γράφεις σχετικές λεζάντες (hashtags) και να απαντάς στα σχόλια και στις ερωτήσεις που σου παραθέτουν οι ακόλουθοί σου.

Είναι σημαντικό το περιεχόμενο να προσελκύει τον κόσμο, να τον ενδιαφέρει και να τον απασχολεί. Πρέπει να γνωρίζεις το μήνυμα που θέλεις να περάσεις, να είναι κάθε φορά σχετικό με τα posts σου, αλλά ταυτόχρονα να προσφέρεις κάθε φορά κάτι καινούργιο. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις έναν λογαριασμό αξιόλογο ώστε να προσελκύσεις περισσότερους ακόλουθους και χορηγούς.

Για να βγάλεις χρήματα, λοιπόν, από τον προσωπικό σου λογαριασμό του Instagram, θα πρέπει να έχεις μερικές χιλιάδες followers, οι οποίοι είναι πραγματικά χρήσιμοι, διότι με κάθε τους like ανεβαίνει η “αξία” σου και όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο.

Φυσικά, θα πρέπει να είσαι ένας δραστήριος χρήστης.

Απαραίτητο εργαλείο είναι τα σχετικά hashtags κάτω από τις φωτογραφίες σου, για να τραβάς την προσοχή και να προσελκύσεις τις εταιρείες.

Επικοινώνησε με εταιρείες και εξήγησέ τους γιατί κάθε φωτογραφία με τη φίρμα τους στο δικό σου account θα αυξήσει την έκθεσή τους στο κοινό, και γιατί η γνώμη σου στους followers μετράει τόσο πολύ που αρκετοί από αυτούς θα τρέξουν να αγοράσουν το προϊόν ή θα ανταποκριθούν σε μια προσφορά. Εφόσον φτάσετε σε συμφωνία και αναλάβεις brand ambassador της φίρμας, θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα κέρδη...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News