MasterChef 4: Η Μάρλεν από τα Χανιά που έχει ασχοληθεί με το plus size modeling

Life
MasterChef 4: Η Μάρλεν από τα Χανιά που έχει ασχοληθεί με το plus size modeling

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι 3 Κρητικοί που βρίσκονται ήδη στο σπίτι του MasterChef 4

Μετά και την τελευταία δοκιμασία, όπου αποχώρησε η Γιώτα από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, οι παίκτες που μπαίνουν τελικά στο MasterChef 4 είναι 23,  μεταξύ των οποίων 3 Κρητικοί , ο Θεοχάρης Βιγλάκης, η Μάρλεν Γρυντάκη και ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Εκτός από τους δύο Κρητικούς παίκτες στους οποίους έχει αναφερθεί στο παρελθόν το neakriti.gr, τις εντυπώσεις έρχεται να κλέψει και η Χανιώτισσα Μάρλεν Γρυντάκη.

Η νεαρή γυναίκα που είναι από τα Χανιά, μένει Λονδίνο και έχει ασχοληθεί βιοποριστικά με το plus size modeling.

Γνωρίστε παρακάτω καλύτερα τους 3 Κρητικούς που συμμετέχουν στο δημοφιλές παιχνίδι μαγειρικής, αφού το STAR έδωσε τα βιογραφικά των παικτών στην δημοσιότητα και έτσι μπορούμε να  γνωρίσουμε καλύτερα τους 3 Κρητικούς.

Μάρλεν Γρυντάκη

Μια δυναμική Χανιώτισσα, που κυνηγάει το όνειρό της. Η Μάρλεν ζει στο Λονδίνο τα τελευταία 10 χρόνια και ασχολείται βιοποριστικά με Η μεγάλη της αγάπη όμως είναι η μαγειρική. Όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό μαγειρικής με μια συνταγή, που έστειλε, μαθήτρια ακόμα στη σχολή μαγειρικής, κατάλαβε την κλίση της στο χώρο της γαστρονομίας.

Την αίτηση για το MasterChef 4 την έκανε με την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων από την οικογένεια, αλλά και των συναδέλφων της που πιστεύουν πολύ σε εκείνη και το μαγειρικό της ταλέντο.

Πίσω της, πάντα να την στηρίζει σταθερά στα βήματά της είναι ο σύντροφός της.

Θέλει να μάθει πολλά από τον Σωτήρη Κοντιζά και έρχεται για να μπει στην ομάδα του, και να γίνει ο Μέντοράς της. Στόχος της είναι ο τελικός και να προχωρήσει περισσότερο στην μαγειρική.

Θεοχάρης Βιγλάκης

Ο πολυταξιδεμένος Θεοχάρης, με καταγωγή από την Κρήτη, βρέθηκε στο διαγωνισμό για να βιώσει άλλη μια μεγάλη εμπειρία. Κοινωνικός, αστείος και σχεδόν πάντα με θετική διάθεση, ήταν πρόκληση για εκείνον να βρεθεί στο MasterChef 4. Η πνευματική του αδελφή έστειλε τη δήλωση συμμετοχής γιατί o ίδιος δίσταζε με τη τηλεοπτική έκθεση.

Έχοντας συνηθίσει την πειθαρχία μέσα από την ενασχόλησή του με την άρση βαρών, το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η προσήλωση στο στόχο. Με τον πατέρα του προπονητή στις μεγάλες ομάδες άρσης βαρών, μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον, που τον βοήθησε από νεαρή ηλικία να λειτουργεί μεθοδικά και να κατακτά το στόχο του.

Με το ιδιαίτερο στυλ του, το χαρακτηριστικό μουστάκι του και τις τραγιάσκες από τα ταξίδια του στον κόσμο, μέσα από την μαγειρική του πορεία υπόσχεται να φτιάξει πιάτα άξια επιπέδου MasterChef 4.

Γιώργος Λασκαρίδης

Ο Γιώργος Λασκαριδης έχει καταγωγή από το Ζαρό της όμορφης Κρήτης, σύγχρονος και παραδοσιακός, έτσι φτιάχνει και τα πιάτα του.

Ο Γιώργος μένει τα τελευταία χρόνια στην Ολλανδία και εργάζεται στο χώρο της γαστρονομίας.

Τη δύναμή του την αντλεί από τους δικούς του ανθρώπους, τον παππού και τη γιαγιά του, την αδελφή του και την κοπέλα του από την Ολλανδία αλλά και τα χόμπι του.

Ο παππούς του άλλωστε υπήρξε μεγάλο κίνητρο για να κάνει την αίτηση για να λάβει μέρος στο MasterChef 4, αφού ήθελε να τον δει στην τηλεόραση να μαγειρεύει.

Νιώθει απόλυτα προετοιμασμένος και δεν ξεχνά το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» κάθε φορά, που κάνει ασκήσεις Καλλισθενικής γυμναστικής, κάνει ελεύθερη πτώση ή διαβάζει σαν μικρό παιδί πάντα για τη μαγειρική, που είναι και η μεγάλη του αγάπη.

Τώρα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στη χώρα του.

Γι’ αυτό θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει μέσα στο διαγωνισμό και να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

 iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News