O Πάνος Καμμένος για το πρόβλημα υγείας του - Πως έμεινε «μισός»

Life
O Πάνος Καμμένος για το πρόβλημα υγείας του - Πως έμεινε «μισός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για το χειρουργείο

Άλλος άνθρωπος μοιάζει πλέον ο Πάνος Καμμένος ο οποίος μίλησε  στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου για την αλλαγή στη ζωή και την εμφάνισή του.

«Μου συμβαίνει συχνά αυτό, με περνούν για τον δίδυμο αδελφό μου», ανέφερε ο κ.Καμμένος ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόβλημα με το βάρος του λέγοντας: «Δεν ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος, πέρασα μία μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση: «Έκανα ένα χειρουργείο που με βοήθησε στο να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. 28 χρόνια στη Βουλή και εφτάμισι χρόνια υπουργός, ιδίως στο Υπουργείο Άμυνας τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια, αλλά και στην κυβέρνηση μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια περίοδο δύσκολη, ήταν μια περίοδος που μόνος τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις και την οικογένεια σου. Έκανα μια διόρθωση, μια χειρουργική επέμβαση και αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου οπότε αυτό με βοήθησε να χάσω κάποια κιλά και να αλλάξω τη ζωή μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News