MasterChef 4: Συγκίνησε ο Θεοχάρης από την Κρήτη: Έκανα τον πατέρα μου υπερήφανο πριν… φύγει

Life
MasterChef 4: Συγκίνησε ο Θεοχάρης από την Κρήτη: Έκανα τον πατέρα μου υπερήφανο πριν… φύγει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός από το νόστιμο φαγητό του, ο χαρακτήρας του Κρητικού κέρδισε τους κριτές

Ακόμη ένας Κρητικός που κατάφερε να πάρει την ποδιά και να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef 4.

Ο λόγος για τον Θεοχάρη Βιγλάκη,  από τα Χανιά της Κρήτης, ο οποίος και εντυπωσίασε τους κριτές τόσο με το πιάτο του όσο και με την προσωπικότητα του.

Μάλιστα ευχάριστη έκπληξη για εκείνον προκάλεσε τα όσα είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για το πιάτο του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το φαγητό που έφτιαξε είναι σίγουρα πιάτο που όχι μόνο πιάνει δεκάδα αλλά θέση πολύ παραπάνω.

Από την πλευρά του ο Πάνος Ιωαννίδης, υποστήριξε ότι το Ασιατικό πιάτο του είναι αρκετά καλό, ωστόσο του συνέστησε να μην ξεχνάει την παράδοση του τόπου του και τα καταπληκτικά φαγητά της Κρήτης.

0 25χρονος, είναι αθλητής της άρσης βαρών και όπως ανέφερε αγαπούσε το συγκεκριμένο άθλημα από μικρή ηλικία, τότε που το ξεκίνησε με ένα… σκουπόξυλο.

Η πιο σημαντική του διάκριση ήταν να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ωστόσο την ίδια ώρα, η χαρά διαδέχτηκε την λύπη για το νεαρό αθλητή καθώς η νίκη του συνέπεσε με ένα άκρως θλιβερό περιστατικό που σημάδεψε μια για πάντα την ζωή του, αφού έχασε τον πατέρα του.

"Ήταν οι τελευταίες στιγμές του πατέρα μου και τον έκανα υπερήφανο πριν φύγει. Τον έκανα αρκετά υπερήφανο εκείνη τη στιγμή. Ότι προσπάθησε, όλα τα χρόνια απέδωσαν…", υποστήριξε ο ίδιος συγκινημένος.

Ο ίδιος στην διάρκεια της μαγειρικής του δοκιμασίας αναφέρθηκε σε προσωπικές στιγμές του, όπως για παράδειγμα, ποιος τον δήλωσε στον διαγωνισμό αλλά και ποιος είναι ο τελικός του στόχος.

«Φέτος κυνηγάω να σηκώσω το βραβείο με ένα ζετέ… Μια οικογενειακή φίλη με δήλωσε, χωρίς να το ξέρω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News