Ζώδια Φεβρουαρίου: Η Πανσέληνος φέρνει ευκαιρίες! - Ποιοι ευνοούνται περισσότερο;

Life
Ζώδια Φεβρουαρίου: Η Πανσέληνος φέρνει ευκαιρίες! - Ποιοι ευνοούνται περισσότερο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η πανσέληνος της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου, φέρνει ενέργεια, θάρρος και πάθος, δίνει τη δύναμη και την πρωτοβουλία να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας και να πάρετε αυτό που θέλετε, όμως… προειδοποιεί να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να ξεπεραστούν!

Ευτυχώς, αυτή η Σελήνη θα σας βοηθήσει επίσης να εξετάσετε προσεκτικά μια κατάσταση πριν την αντιμετωπίσετε. Θα γνωρίζετε διαισθητικά τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε.

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου 2020 θα σας βοηθήσει επίσης να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

Η κούρσα της Σελήνης του Ποσειδώνα αυξάνει τη συναισθηματική σας ευαισθησία, αλλά πάρα πολλά ή συγκρουόμενα συναισθήματα μπορούν να οδηγήσουν σε σύγχυση και ένταση.

Με τον Άρη να ενισχύει τα συναισθήματά σας, οι σχετικές εντάσεις θα μπορούσαν να εκφυλίσουν και να φτάσουν σε ένα κρίσιμο σημείο.

Για να μειώσετε την ένταση και να αποφύγετε ένα σημείο κρίσης, βρείτε τη σωστή ισορροπία στη ζωή σας!

Το «κλειδί» για την εξεύρεση της σωστής ισορροπίας είναι η εμπιστοσύνη και η πίστη, στον εαυτό σας, στους άλλους και στο σύμπαν.

Βέβαια, αυτή η πανσέληνος θα είναι ιδιαίτερα επεισοδιακή σε σχέση με τις υποθέσεις των εθνών και των κυβερνώντων.

Θα φέρει εμπόδια σε ταξιδιώτες και θα προκαλέσει διαφωνίες.

Δεν είναι μια καλή πανσέληνο να ξεκινήσετε νέα έργα, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε τις επενδύσεις σας.

Κερδισμένοι οι Υδροχόοι

Εάν υπάρχει ένα ζώδιο ικανό να προκαλέσει μια επανάσταση, είναι ο Υδροχόος. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η περίοδος των Υδροχόων είναι η πιο μετασχηματιστική περίοδος του έτους.

Η ενέργεια του Υδροχόου θα μας εμπνεύσει όλους να συναντηθούμε, να αγωνιστούμε για κοινά αίτια και να επικεντρωθούμε στο μέλλον.

Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, έναν πλανήτη γνωστό για τον κεκλιμένο άξονα του, ο οποίος αναδεικνύει την εκκεντρότητα και την ελαφρότητα μας. Ο Ουρανός αναγκάζει τον Υδροχόο να δει πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Υδροχόος θα είναι δημιουργικός και σε άλλους θα δείξει εν συναίσθηση. Έτσι μπορούμε όλοι να περιμένουμε αυτή την εποχή να είναι μεταμορφωτική και πολύ λιγότερο εξαντλητική από τη σεζόν του Αιγόκερου.

Αναλυτικά, η αστρολογικές προβλέψει για τα ζώδια το Φεβρουάριο:

Ο Κριός θα έχει εξαιρετική ζωντάνια το Φεβρουάριο του 2020. Θα ακούγονται με μεγάλη δύναμη, θα εργάζονται σκληρά. Αλλά η κατάσταση τους δεν θα τους περιορίσει στην επαγγελματική τους δραστηριότητα. Στην αγάπη, είτε πρόκειται για ζευγάρι είτε για ενήλικες, ο Κριός επίσης θα είναι δημιουργικός και γεμάτος πρωτοβουλία.

Για τον Ταύρο όπως είστε, ο Φεβρουάριος θα είναι γεμάτος προοπτικές. Είτε στη δουλειά σας είτε στην ιδιωτική σας ζωή, θα ξεχωρίζετε για το δυναμισμό και τη δημιουργικότητά σας. Στην αρχή του έτους, θα θέσετε τα θεμέλια για υποδειγματική επιτυχία σε όλους τους τομείς. Ονειρευτήκατε την ανανέωση το 2020; Θα είστε ικανοποιημένοι.

Αυτό το Φεβρουάριο του 2020 δεν θα είναι το πιο ευχάριστο. Θα συναντήσετε δυσκολίες σχέσης στην εργασία όπως στη σχέση σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη σκέψη σας να αλλάξετε γρήγορα την κατάσταση. Ευτυχώς, δεν θα αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα υγείας. Και αυτό όλο το χρόνο.

Εάν είστε καρκίνος, ο μήνας Φεβρουαρίου θα είναι το θέατρο μιας αμφισβήτησης στο επίπεδο του ζευγαριού σας. Θα επικρίνετε τον συνεργάτη σας για μια συμπεριφορά που θα φαίνεται απαλλαγμένη από αγάπη. Για την εργασία, τίποτα πολύ συναρπαστικό δεν θα φωτίσει αυτήν την αρχή του έτους. Μόνο θετικό σημείο: η υγεία σας. Θα είστε σε καλή κατάσταση για να ξεκινήσετε το 2020.

Λέων

Από επαγγελματική άποψη, δεν θα θελήσετε να βιαστείτε στις αρχές του 2020. Ορισμένες σχετικές ανησυχίες θα διαταράξουν την ισορροπία του σπιτιού των ντόπιων του Λέοντος. Θα το καταστήσετε προτεραιότητά σας. Η ανταπόκριση και η διπλωματία σας θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε την κατάσταση.

Αυτός θα είναι ο ενθουσιασμός στην εργασία τον Φεβρουάριο του 2020. Αλλά προσέξτε, θα υπάρξει, σε εσωτερικό επίπεδο, πολύς ανταγωνισμός. Θα πρέπει να κολλήσετε μαζί για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να κερδίσετε την περίπτωσή σας. Μερικά προβλήματα υγείας θα σας επιβραδύνουν στις φιλοδοξίες σας. Στον τομέα της αγάπης, ο Φεβρουάριος, πολύ αργά, εισάγει ένα έτος πλούσιο σε συναισθήματα.

Στον επαγγελματικό τομέα, ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με πλήρη ταχύτητα για τους ανθρώπους του σημείου του Ζυγού. Μια εξαιρετική ευκαιρία θα παρουσιαστεί και θα δώσει μια ισχυρή ώθηση για το έτος 2020. Για ερωτικές υποθέσεις, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την άνοιξη. Αλλά και εδώ, το έτος υπόσχεται να είναι εξαιρετικά πλούσιος.

Ο Σκορπιός, μακριά από τη συνηθισμένη του φαντασία, θα ξεκινήσει αυτό το κάπως απογοητευμένο Φεβρουάριο. Το έργο σας θα φαίνεται μονότονο και θα σας ενοχλήσει με χιλιάδες υπαρξιακές ερωτήσεις. Ο περίγυρος σας θα εκπλαγεί από αυτή την ασυνήθιστη συμπεριφορά. Οι αμφιβολίες σας, στην πραγματικότητα, εισάγουν μια βαθιά ψυχολογική αλλαγή που θα λάβει χώρα σε σας αυτό το μήνα.

Μερικά προβλήματα υγείας θα εμφανιστούν στους ντόπιους του Τοξότη για αυτόν τον μήνα Φεβρουάριο. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Η αντιδραστικότητα σας θα σας επιτρέψει να το ξεφορτωθείτε γρήγορα. Σε άλλες περιοχές, θα είναι επίπεδη ήρεμη. Αλλά το έτος έχει μόλις αρχίσει και ο μήνας θα περάσει με την ταχύτητα ενός μετεωρίτη.

Για το έτος 2020 ξεκίνησε με ένα καλό οιωνό: βρείτε αγάπη! Θα την καταστήσετε προτεραιότητα. Στον επαγγελματικό τομέα, οι Αιγόκερως θα έχουν το έργο τους κομμένο για αυτούς. Και όχι μόνο τον Φεβρουάριο. Ενθουσιασμένοι κατά τη διάρκεια αυτού του δεύτερου μήνα του έτους, θα έχουν ιδέες για το 2020 γεμάτες από κεφάλι και αντιμετωπίσετε το πρόβλημα Υδροχόος

Γεμάτη ψηφίσματα, θα θέλετε να προχωρήσετε στην εργασία σας αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή η κατάσταση πνεύματος που θα είναι δική σας, θα σας συνοδεύσει όλο το έτος 2020. Από την άλλη πλευρά, η αγάπη, σε αυτόν τον μήνα Φεβρουάριο, δεν θα είναι προτεραιότητά σας. Αν είστε σε μια σχέση, ο συνεργάτης σας μπορεί να χρειαστεί να θέσει μερικές ερωτήσεις καθώς θα είστε μακριά.

Θα νιώσετε κουρασμένοι αυτό το Φεβρουάριο. Ποιον είναι το σφάλμα; Δεν ξεπεράσατε τα βαριά πιάτα από την αρχή του έτους; Θα είναι απλά ένας κακός χρόνος, αλλά θα είναι ευερέθιστος στην εργασία. Αφού ξανασκεφτείτε, η επενδυτική σας ανάγκη θα επιστρέψει σαν να με μαγεία. Θα αποφασίσετε να εργαστείτε σκληρά. Εάν είστε ζευγάρι, ο μήνας Φεβρουαρίου θα είναι μια ευκαιρία να πλησιάσετε τον συνεργάτη σας.

Αναλυτικά, οι προβλέψεις του αστρολόγου, Γιώργου Σφακιανάκη, στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News