MasterChef 4: Ο Γιώργος από την Κρήτη έκανε το χατίρι των παππούδων του & έδωσε υπόσχεση για... γάμο

Life
MasterChef 4: Ο Γιώργος από την Κρήτη έκανε το χατίρι των παππούδων του & έδωσε υπόσχεση για... γάμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 28χρονος με το καλλίγραμμο κορμί έδωσε την υπόσχεση να ζητήσει σε γάμο την κοπέλα του αν κερδίσει τον τίτλο.

Ποδαρικό στο φετινό MasterChef 4, έκανε ένας 28χρονος Κρητικός.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης με καταγωγή το Ζαρό Ηρακλείου, εντυπωσίασε τους κριτές που του έδωσαν το «εισιτήριο» για να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, την αίτηση για το παιχνίδι την έστειλε η οικογένεια του και ενώ εκείνος ήταν στην Ολλανδία.

Μάλιστα ο παππούς και η γιαγιά του με τους οποίους και μεγάλωσε όπως εκμυστηρεύτηκε, συχνά πυκνά τον ρωτούσαν όταν έβλεπαν το συγκεκριμένο ριάλιτυ μαγειρικής και δεν συμμετείχε ο εγγονός τους: «Γιώργη εσύ που είσαι;»

Ο ίδιος ήρθε από την Ολλανδία ειδικά για το MasterChef, παρέα με την Ολλανδέζα σύντροφό του και τους παππούδες του που τον μεγάλωσαν.

Μάλιστα συνομιλώντας με τους κριτές, Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο, υποστήριξε για την σχέση με την κοπέλα του: "Εμείς τον λόγο μας στην Κρήτη τον κρατάμε και άμα καταφέρω και πάρω το MasterChef θα ζητήσω  την κοπέλα μου σε γάμο".

Ο Γιώργος κάνει skydiving και καλλισθενική γυμναστική . Έχει πηδήξει 127 φορές από αεροπλάνο, με τον σεφ Κουτσόπουλο να του λέει αστειευόμενος «127; Με πέρασες!».

Η πρώτη εντύπωση του 28χρονου στους κριτές ήταν πολύ θετική, φτιάχνοντας ψητή σελινόριζα με σάλτσα τυριού και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, δοκιμάζοντας το πιάτο του Κρητικού να αναφέρει,ότι είναι ότι πιο πρωτότυπο έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα σε οντισιόν.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν οι συγγενείς του, με τον παππού να λέει πώς ήταν τόση η χαρά του που ενώ ήταν άρρωστος του πέρασαν όλα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News