Ζώδια: Εμπόδια «φέρνει» τo δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου

Life
Ζώδια: Εμπόδια «φέρνει» τo δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αστρολογικές προβλέψεις - Τι λέει το ωροσκόπιό σας;

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του 2ου δεκαπενθήμερου του Ιανουαρίου μίλησε στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV, ο αστρολόγος, Γιώργος Σφακιανάκης.

Τι πρέπει να προσέξουμε;

  • Ο συνδυασμός Κρόνου - Πλούτωνα είναι ένα σπάνιο γεγονός που ξεκίνησε στις 12 Ιανουαρίου
  • Η επιρροή αυτή δημιουργεί έντονη ανάγκη για αναδιοργάνωση και πειθαρχία. Χρειάζεται, όμως, εργασία για να αναμορφώσουμε και να ανανεώσουμε τη σταδιοδρομία μας και τους στόχους μας, ή έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας.
  • Σε αυτούς τους τομείς, μπορεί να βιώσουμε εμπόδια, καθώς και έντονη φιλοδοξία, μεγάλη αφοσίωση, δέσμευση ή ίσως και εμμονή.
  • Μπορούμε να νιώσουμε πιεσμένοι να επιτύχουμε κάτι.
  • Μπορούμε να γίνουμε μέχρι και αδίστακτοι για να απαλλαγούμε από τις προβληματικές περιοχές.
  • Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο φόβος να χάσουμε κάτι μπορεί να γίνει ένα ισχυρό κίνητρο.
  • Ενώ ο Πλούτωνας αναζητά δύναμη και μεγαλύτερο έλεγχο μέσω των επιχειρήσεων, της σταδιοδρομίας και της κοινωνικής μας ζωής, ο Κρόνος επιδιώκει την τελειότητα, την καλύτερη απόδοση και την απόδειξη ότι αξίζουμε κάτι

Οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός: Έχει υπάρξει μια έντονη συγκέντρωση ενέργειας στην κορυφή του ηλιακού σας χάρτη. Μια ευθυγράμμιση με τον Κρόνο - Πλούτωνα υποδηλώνει την ανάγκη να αναθεωρήσετε αυτό που προβάλλετε στον κόσμο, ιδιαίτερα για την καριέρα σας, το καθεστώς ή την κοινωνική σας ζωή.

Ταύρος: Αυτό που συμβαίνει τώρα, σας ωθεί να κάνετε βελτιώσεις. Τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο, οδηγούν σε ένα εντελώς νέο όραμα. Βλέπετε τη ζωή με νέο τρόπο και η στάση ή η προοπτική σας μπορεί να αλλάξει δραματικά. Μπορείτε να πάρετε τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά από ό, τι συνήθως.

Δίδυμοι: Η ευθυγράμμιση Κρόνου - Πλούτωνα μπορεί να σας οδηγήσει στο να εργάζεστε για να διαχειριστείτε καλύτερα τα χρέη σας, τις στενές σχέσεις σας και την προσωπική σας ζωή. Η παραγωγικότητά σας βρίσκεται στο επίκεντρο της ανησυχίας σας.

Καρκίνος: Η ευθυγράμμιση του Κρόνου - Πλούτωνα συμβαίνει στον τομέα συνεργασίας σας. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας σας πρέπει να φαίνεται ότι απαιτούν μια γενική επανεξέταση. Αν έχετε ζήσει χωρίς νόημα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας, τώρα είναι η στιγμή να αλλάξετε.

Λέων: Η ευθυγράμμιση με τον Κρόνο - Πλούτωνα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας μπορεί να υποδηλώνει κάποια πίεση για απλοποίηση και επαναδιατύπωση ορισμένων δομών και προγραμμάτων στη ζωή σας. Οι πειθαρχημένες προσπάθειες για να προχωρήσετε μπροστά θα αποπληρωθούν αργότερα.

Παρθένος: Η ευθυγράμμιση Κρόνου - Πλούτωνα μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τον εαυτό σας και διασκεδάζεστε. Μπορείτε να εργαστείτε για να βελτιώσετε την αγάπη σας, τις σχέσεις σας με τα παιδιά, ένα χόμπι ή ένα έργο.

Ζυγός: Η ευθυγράμμιση Κρόνου - Πλούτωνα στον οικιακό και τον οικογενειακό σας τομέα υπογραμμίζει σήμερα την ανάγκη απλοποίησης. Μπορεί να αισθανθείτε την πίεση να διαχωρίσετε κάτι ώστε να μπορείτε να το ξαναχτίσετε από την αρχή και μπορεί να σχετίζεται με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή την οικογένειά σας.

Σκορπιός: Η ευθυγράμμιση του Κρόνου - Πλουτωνα  στον τομέα των επικοινωνιών σας απαιτεί μια αναδιάρθρωση ή ένα νέο ξεκίνημα με τις σπουδές σας, τις επικοινωνίες σας, την κατάσταση του νου ή τη στάση σας, ή τα σχέδιά σας και τα ενδιαφέροντά σας.

Τοξότης: Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας εντάσσονται στον τομέα των πόρων σας σήμερα, φέρνοντας ισχυρή ενέργεια για να φτάσετε στο τέλος των προβλημάτων. Αυτή η ευθυγράμμιση πλανητών επικεντρώνεται στις υλικές σας υποθέσεις, το εισόδημα, τα οικονομικά σας, τα προσωπικά σας εφέ και τους άυλους πόρους σας, όπως τα ταλέντα.

Αιγόκερως: Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται στο ζώδιό σας και αυτή η επιρροή μπορεί να σας πιέσει να πετύχετε. Μπορεί να εργαστείτε για να βελτιώσετε την υγεία σας, ένα προσωπικό έργο, την ανεξαρτησία σας ή μια ατομική πρωτοβουλία ή επιχείρηση. Οι τρόποι, η εικόνα και η ταυτότητά σας μπορούν να περάσουν από έναν επανασχεδιασμό όλων των ειδών καθώς πλησιάζετε τον κόσμο διαφορετικά και ότι οι άλλοι σας βλέπουν διαφορετικά!

Υδροχόος: Η ευθυγράμμιση Κρόνου - Πλούτωνα σάς προκαλεί να διαχειριστείτε μια επιχείρηση στο βάθος της ζωής σας. Ο εσωτερικός σας κόσμος, τα όνειρά σας, η στάση σας απέναντι στο παρελθόν και οι σχέσεις σας με τους τελικούς κύκλους μπορούν να περάσουν από μια αναμόρφωση, μια αναγέννηση και έναν μετασχηματισμό. Θα χρειαστεί να είστε πιο σταθεροί και να κάνετε πρακτικές επιλογές.

Ιχθείς: Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας αφορούν τον τομέα φιλίας και ο Ερμής συμμετέχει στο… «πάρτι»! Είναι μια εποχή ώριμων αποφάσεων, ορθολογικής σκέψης και ιδιαίτερης προσοχής στις ευθύνες σας. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να καταλήξετε σε σταθερά, και πρακτικά σχέδια για το μέλλον. Πιθανόν να είναι πολύ χρήσιμες οι συμβουλές από έναν φίλο/η σας. Οι συζητήσεις και οι ιδέες που αναδύονται, τώρα, μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μεγάλων αλλαγών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News