«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης πιάστηκε «στα πράσα» ενώ σκότωνε τον Κυπραίο - Τι θα επακολουθήσει

Life
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης πιάστηκε «στα πράσα» ενώ σκότωνε τον Κυπραίο - Τι θα επακολουθήσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κυπραίος φαίνεται πως γλιτώνει την τελευταία στιγμή τον θάνατο.

Σάλος από το συμβόλαιο θανάτου του Δούκα σε βάρος του Κυπραίου αλλά και την αποκάλυψη της Ελένης.

Στα επεισόδια που παρακολουθήσαμε αυτή την εβδομάδα στις «Άγριες Μέλισσες», ο Δούκας διέταξε τον Μελέτη να βγάλει από τη μέση τον Κυπραίο.

Καθώς ο βοσκός που είχε δει τον φόνο του Γιάννου δεν υπάρχει πια, ο Δούκας Σεβαστός θέλησε να ξεμπερδεύει με τον άνδρα, με τον οποίο γνωρίζει πως τον απατά η σύζυγός του Μυρσίνη.

Τα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες» είναι συνταρακτικά.

Ο Μελέτης στήνει καρτέρι στον Κυπραίο και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1, τον τραυματίζει στην κοιλιά.

Ο Μελέτης θα προσπαθήσει να σκοτώσει τον Κυπραίο με τα ίδια του τα χέρια  ωστόσο, δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο, καθώς η Ελένη με μια ομάδα συγχωριανών από τον Διαφάνι φτάνουν οπλισμένοι στο σημείο. Ο ενωματάρχης στις «Άγριες Μέλισσες» θα συλλάβει τον έμπιστο του Δούκα Σεβαστού.

Η Ελένη θα βρεθεί από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του Κυπραίου, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του στην εξέλιξη της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα, ο Μελέτης αρνείται να ομολογήσει για ποιο λόγο πυροβόλησε τον Κυπραίο, γεγονός που προκαλεί τις υποψίες του χωριού.

Ο Κυπραίος φαίνεται πως γλιτώνει την τελευταία στιγμή τον θάνατο. Ωστόσο, ο μυστηριώδης άνδρας βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Ποια είναι η εμπλοκή του στον θάνατο του γιου του Νέστορα; Κι ενώ ο Μελέτης αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα για την απόπειρα δολοφονίας του Κυπραίου στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών», ο Δούκας έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοικτά.

Καθώς οι ώρες περνούν, η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος παίζει διπλό παιχνίδι. Πόσο ειλικρινής θα είναι μαζί της, για να καταφέρει να την κρατήσει κοντά του στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»; Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, η Ελένη οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο.

thetoc

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News