«Άγριες Μέλισσες»: Ο Κυπραίος βάζει… φωτιά και στις κουζίνες

Life
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Κυπραίος βάζει… φωτιά και στις κουζίνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν γνωρίζει να βάζει φωτιές μόνο στο Διαφάνι και τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και στις κουζίνες.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης πήραν μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1, με την εκπομπή τους Food n’ Friends. Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους τους, στην εκπομπή της Κυριακής, ο Γιάννης Στάνκογλου που καλείται να μπει στην κουζίνα και να μαγειρέψει με τον διάσημο σεφ.

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου λοιπόν, στις 16:00, ο Δημήτρης και ο Ηλίας υποδέχονται τον δημοφιλή ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου. Ο πρωταγωνιστής των «Άγριων Μελισσών» θα αποδείξει ότι μπορεί να προκαλέσει «πανικό» όχι μόνο ως ηθοποιός αλλά και ως γοητευτικός chef!

Όταν ο Γιάννης Στάνκογλου αναλαμβάνει χρέη μάγειρα τα τηγάνια παίρνουν φωτιά! Μεταφορικά αλλά και στην κυριολεξία! Οι τρεις άντρες μοιράζονται συναρπαστικές γευστικές εμπειρίες της ζωής τους και μυστικά για μοναδικές γεύσεις.

Μία κουζίνα, ένας καταξιωμένος chef - παρουσιαστής, ένας ανατρεπτικός κωμικός – συγγραφέας, ένας απρόβλεπτος καλεσμένος, δύο συνταγές, πολλοί γαστρονομικοί πειρασμοί, πολλά γέλια και σίγουρα όχι μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής.

Στην πιο χαλαρή και διασκεδαστική παρέα του Σαββατοκύριακου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης υποδέχονται ξεχωριστά πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του θεάτρου, του κινηματογράφου, της μουσικής, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.

Μαζί τους κουβεντιάζουν χωρίς να κάνουν talk show, μαγειρεύουν χωρίς να τηρούν τους συμβατικούς όρους της μαγειρικής, πειραματίζονται, δοκιμάζουν νέες γεύσεις και κυρίως διασκεδάζουν και περνούν καλά.

iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News