Ρούλα Κορομηλά: Οι 10 εξωσωματικές και η υιοθεσία που δεν έγινε

Life
Ρούλα Κορομηλά: Οι 10 εξωσωματικές και η υιοθεσία που δεν έγινε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλύψεις της παρουσιάστριας για την καριέρα και τους άντρες της ζωής της

Mια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η Ρούλα Κορομηλά στον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Δευτέρας αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της,

Ο «Πρωινός Καφές», το «Ciao ANT1» και το «Μπράβο»

Η πρώτη της απόπειρα στην τηλεόραση δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Η επιτροπή της ΕΡΤ την απέκλεισε από το πρώτο δοκιμαστικό, καθώς τη χαρακτήρισε «αλλήθωρη». Η συνέχεια, την οποία αφηγήθηκε, είναι λίγο πολύ γνωστή με τους τρεις μεγάλους σταθμούς της καριέρας της στον ΑΝΤ1 και το Mega να κυριαρχούν: «Πρωινός Καφές», «Ciao ANT1» και «Μπράβο».

Οι εξωσωματικές, οι προσπάθειες για υιοθεσία και οι πρώην

Η Ρούλα Κορομηλά «λύγισε» όταν αφηγήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο τηλεοπτικό κοινό τον Γολγοθά τον οποίο ανέβηκε, στην προσπάθειά της να βιώσει το θείο δώρο της μητρότητας. Όπως ανέφερε, πριν από χρόνια εισήλθε σε μια ατελείωτη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης προκειμένου να καταφέρει να μείνει έγκυος. Μάλιστα, οι απόπειρές της ξεπέρασαν τις δέκα, ενώ κάποια στιγμή, όπως αποκάλυψε, ταλαιπωρήθηκε από μία μορφή αυτοάνοσου νοσήματος το οποίο την ταλαιπώρησε αρκετά.

Όταν πια οι ελπίδες να γίνει μητέρα έπεσαν στο κενό, αφηγήθηκε την άτυχη προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί. Και παρότι φρόντιζε για πολλούς μήνες ένα μικρό παιδί το οποίο βρισκόταν σε ίδρυμα, δεν κατάφερε να το υιοθετήσει. «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό που συνέβη, ήταν μία δραματική εμπειρία για μένα» εξομολογήθηκε, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όταν το παιδί υιοθετήθηκε από άλλη οικογένεια δεν κατάφερε να τους πείσει να γίνει η νονά του.

Οι άντρες της ζωής της

Σε ό,τι αφορά στους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, η Ρούλα Κορομηλά σύμφωνα με το ethnos.gr μίλησε τρυφερά για τους πρώην συζύγους της, Πάνο Μιχαλόπουλο και Νάσο Γαλακτερό, αλλά και πρώην συντρόφους της, όπως ο Στέφανο Σαρτίνι, ενώ διευκρίνισε πως την τρέχουσα περίοδο είναι ελεύθερη. Βέβαια, δεν απέκλεισε να παντρευτεί στο μέλλον.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον πατέρα της παρουσιάστριας, ο οποίος είχε πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της. «Ο μπαμπάς μου ποτέ δεν αποδέχθηκε ότι έκανα τηλεόραση. Πάντα είχα άγχος επειδή με έβλεπε», αποκάλυψε, ενώ πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω εξομολογήθηκε πως «δεν θυμάμαι να είπα στον μπαμπά μου «σ’ αγαπώ». Από την άλλη, «η μαμά μου ήταν χειριστική και υπερπροστατευτική», θα πει, «κάθε φορά που έβγαινα στην τηλεόραση είχα πρόβλημα. Μου ασκούσε έντονη κριτική».

H Ρούλα Κορομηλά απέχει πλέον από τα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία χρόνια και αποφεύγοντας να εμφανιστεί στο γυαλί επί μακρό διάστημα, αναμφίβολα η δημοφιλής παρουσιάστρια έκανε ένα δυναμικό comeback που προκάλεσε αίσθηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News