Ζώδια Δεκεμβρίου: Τι φέρνει ο τελευταίος μήνας του χρόνου και η ηλιακή έκλειψη;

Life
Ζώδια Δεκεμβρίου: Τι φέρνει ο τελευταίος μήνας του χρόνου και η ηλιακή έκλειψη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβλέψεις από τον Γιώργο Σφακιανάκη

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Δεκέμβριο του 2019 έκανε ο αστρολόγος, Γιώργος Σφακιανάκης, στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV.

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος:

 Καλωσορίσατε τον Δεκέμβριο, τον τελευταίο μήνα του έτους και τον τελευταίο μήνα της δεκαετίας! Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που συνήθως μας μεταμορφώνει σε καλύτερους ανθρώπους. Το τέλος του έτους, με εορταστικές συναντήσεις, εκδηλώσεις ,θέλουμε να είμαστε κοντά σε εκείνους που αγαπάμε...

Όλοι θέλουν να νιώθουν καλά, όμως, αυτή η περίοδος αφθονίας δεν είναι πιθανό να συμβεί σε όλους. Εμείς θα πρέπει λοιπόν να έχουμε τον δικό μας ενεργό ρόλο για να συμβεί αυτό να νοιώσουν καλά όσο το δυνατόν όλοι . Ευελπιστώ ότι θα το μεταδώσουν το μήνυμα αυτό οι γονείς στους απογόνους τους καθιστώντας τους με αυτήν την ενέργεια και χρήσιμα μέλη στην κοινωνία .

Ο πλανήτης Δίας εισήλθε την Τρίτη 3/12 στον Αιγόκερω μετά από 12 χρόνια. Δεν θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη θέση του Δία στο ζώδιο αυτό της Γης επειδή εδώ η ανθρωπιά και η φλόγα του  Δία «πνίγονται» από το χώμα (γήινο στοιχείο) αλλά και μπερδεύει τελείως τις ηθικές του αξίες .

Έτσι μπορεί να έχουμε  άτομα:

  1. ένα σκληρό κυνηγό της υλικής δύναμης
  2. τον ταλαίπωρο ανασφαλή που είναι έτοιμος να υπηρετήσει τους δυνατούς
  3.  Το άτομο που ξέρει να αυτοελέγχεται και να ενεργεί όταν και όπου πρέπει

Το σύνολο του ωροσκοπίου θα δείξει πως θα κινηθεί κάθε άτομο κάτω από αυτήν την επίδραση .Επομένως αντιλαμβανόμαστε ότι ο πλανήτης  Δίας της προόδου και της ηθικής γνώσης με την αγνότητά και την ομορφιά του (δηλητηριάζεται εν μέρη) ένεκα της πρακτικής δράσης που απαιτεί ο ζωδιακός χώρος του Αιγόκερου και θα κινείται ο Δίας.

21/12/2019  Χειμερινό  Ηλιοστάσιο 25/12 και 26/12 ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω

Περίοδος γεμάτη δράση και εντάσεις .Ας χρησιμοποιήσουμε όλους τους συνδυασμούς και επιρροές για αν μεταβούμε σε μια νέα συνείδηση με το κλείσιμο της χρονιάς και την έναρξη της νέας.

Ας συνειδητοποιήσουμε ότι αυτός ο Δεκέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας του έτους και της δεκαετίας, ας «ξυπνήσει» λοιπόν όλα τα καλά μας συναισθήματα .

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας μαζί στον Αιγόκερω θα δουν την καταστροφή των πραγμάτων που δεν λειτουργούν πλέον στις σφαίρες των μεγάλων επιχειρήσεων, της κυβέρνησης, της οικονομίας και των τραπεζών.

Στις 11 Δεκεμβρίου, έχουμε μια πανσέληνο ελαφρώς τεταμένη στους Διδύμους. Είναι μια πιο δύσκολη πανσέληνος και θα αναδείξουμε τομείς όπου δεν έχουμε αντιμετωπίσει την αλήθεια, ειδικά στις σχέσεις και τα οικονομικά μας. Στις 21 Δεκεμβρίου είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο και η αρχή της εποχής του Αιγόκερου. Είναι η επίσημη έναρξη του χειμώνα ή του καλοκαιριού, ανάλογα με το πού ζείτε στον κόσμο.

Στο Βόρειο Ημισφαίριο, αυτή η εποχή του χρόνου συνδέεται με τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής. Στο νότιο ημισφαίριο, ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε το φως. Στη συνέχεια, στις 25 και 26 Δεκεμβρίου, έχουμε μια ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω.

Μιλάμε για μια περίοδο εντάσεων γεμάτη με δράσεις !

Ο Δεκέμβριος είναι ένα μήνα κλεισίματος, αλλά και ένας μήνας καλωσορίσματος στο νέο.  Ό, τι  και αν συμβαίνει, αφιερώστε χρόνο για να είστε ευγενικοί , σεβαστείτε για τον εαυτό σας και τους.

Ζώδια και επιδράσεις το Δεκέμβριος του 2019  

Κριός:  Αναβαθμιστείτε και θα φθάσετε στην κορυφή

Ταύρος:  Μια νέα περιπέτεια σας περιμένει

Δίδυμοι:  Είστε ευάλωτοι με άτομο που εμπιστεύεστε

Καρκίνος:   Οι αλλαγές ξεκινούν με αποφάσεις

Λέων:  Ένα φλας αλλαγής και απροσδόκητες ευκαιρίες

Παρθένος:  Αποσυνδεθείτε από τη φασαρία της ταραχώδους ζωής

Ζυγός:  Μια μεγάλη αποκάλυψη μπορεί να σας περιμένει

Σκορπιός:  Μια συζήτηση ή ένας φίλος θα ανατρέψει τη ζωή σας

Τοξότης:  Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να αλλάξει

Αιγόκερως:  Μη φοβάστε να κάνετε ένα διάλειμμα

Υδροχόος:  Οι μνήμες του παρελθόντος εμφανίζονται

Ιχθύες:   Μια αναγνώριση που σας αξίζει, έρχεται .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News