Τι φέρνει η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου - Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Life
Τι φέρνει η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου - Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις 26.11 που η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω έχουμε την τάση να αντιμετωπίζουμε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και προσωπικών σχέσεων λίγο πιο προσεκτικά

Η Νέα Σελήνη στις 26/11, 17:04 μ.μ., στις 04° 02’ Τοξότη, θα ωθήσει πρώτα εσάς τους Κενταύρους/Toξότες και ύστερα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς να κλείσετε τους παλιούς λογαριασμούς σας και να ανοίξετε μια καινούργια σελίδα στα προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά σας.

Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί μπορεί να αλλάξουν ύφος ή να αναγκαστείτε να τις αφήσετε να τις πάρει ο αέρας και να πάτε για άλλες. Προσέξτε όμως και μη βιάζεστε γιατί θα υπάρχει μια θολούρα.

Περιμένετε να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο τελείως, τότε να κάνετε τις κινήσεις σας.

Το ίδιο ισχύει και για σας τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσον αφορά στον οικονομικό και σεξουαλικό σας τομέα, αλλά και για σας τους Λέοντες και τους Υδροχόους στα ερωτικά, τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές.

Επειδή όμως με τον ανάδρομο Ερμή έχουμε και πολύ συχνά επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν, την περίοδο αυτή όσοι ανήκουν των ζωδίων Ταύρου, Σκορπιού, Καρκίνου και Αιγόκερου θα έχουν επιστροφές συναισθηματικής φύσης, Επανασυνδέσεις με φιλίες του παρελθόντος.

Μεταξύ 27 και 30 Νοεμβρίου, καθώς ο Ερμής θα έχει επανέλθει σε ορθή φορά, θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο και ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, προσφέροντας μας πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες, λύσεις σε προβλήματα, θα έχουμε εξαιρετικές ιδέες και θα πάρουμε σοφές αποφάσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν.

Μετά τις 26.11 που η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω έχουμε την τάση να αντιμετωπίζουμε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και προσωπικών σχέσεων λίγο πιο προσεκτικά.

Η συντηρητικότητα και η εγκράτεια, κύρια χαρακτηριστικά του Αιγόκερου, έρχονται στην επιφάνεια και κυριαρχούν στις κινήσεις μας, καθώς όμως και η ανάγκη μας να ξεχωρίσουμε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Διάβασε και την άλλη όψη της Συμβουλευτικής Αστρολογίας

Η 11η νέα Σελήνη της χρονιάς μας βρίσκει 26/11/2019 στο ζώδιο του Τοξότης γεμάτο ενέργεια ζώδιο και  η σελήνη συμπληρωματικά θα βρεθεί σ ένα αγαθό περιβάλλον τόσο αγαθό και τόσο ευχάριστο που θα αισθάνεται την ανάγκη να επικοινωνήσει με όλη την ανθρωπότητα γεγονός που θα χαρακτηρίζει κατά βάση την ψυχική μας διάθεση.

Εδώ μπορούμε να γίνουμε ανθρωπιστές να συγχωρήσουμε λάθη που έγινα από τους άλλους και επίσης να είμαστε ανοικτοί σε κάθε προοδευτική ιδέα.

Ο κυβερνήτης τώρα του ζωδίου τοξότης ο Δίας δίνει μια περίσσια υπεραισιοδοξία στην σελήνη (ψυχισμός μας) και ίσως κάποιοι από Εμάς να ενεργήσουν ως κάτωθι «Κάνε το καλό και ρίξτε στο γιαλό» η «Δώσε τα λεφτά σου και αύριο κάτι γίνεται».

Αυτή η υπεραισιοδοξία βγαίνει από μέσα μας με την βοήθεια του επεκτατικού πλανήτη Δια κάποιες φορές θυμίζοντας μας την λαϊκή παροιμία που λέει «οι καλοί παθαίνουν νέοι».

Ανεξαρτήτως παροιμίας και δόξας για την Σελήνη που έχει σαν βασικό της ρόλο να προστατεύσει το κύτταρο μας εδώ δεν θα λέγαμε ότι είναι η ιδανική της κατοικία 26/11/2019 ζώδιο Τοξότης.

Διότι η τάση της να δώσει στους γύρο της το κύριο προτέρημα της είναι κι αυτό που την εξαντλεί.

Προσοχή λοιπόν ως εκ τούτου στην υπεραισιοδοξία μας αλλά και την εξαιρετικά καλόκαρδη διάθεση μας που ενίοτε κάποιοι επιτήδειοι μπορούν να εκμεταλλευτούν προκαλώντας και ζημιά σ Εμάς.

Με την εποχή του Σκορπιού και την εναλλαγή στον Τοξότη 2ον δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, αυτό υπόσχεται να είναι πολύ έντονο συναισθηματικά δεκαπενθήμερο

Ωστόσο, κάθε άτομο θα επηρεαστεί λίγο διαφορετικά, με μια προσωπική απάντηση που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το ζώδιο.

Παρόλο που η ενέργεια του Scorpion έχει την κακή φήμη ότι είναι σκοτεινή και παρορμητική, στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ τολμηρό, παθιασμένο και δυναμικό σημάδι, το οποίο θα νιώσουμε όλοι τον Νοέμβριο.

 Επίσης... Αυτός ο μήνας του Νοεμβρίου 2ον δεκαπενθήμερο θα είναι μια καλή μεταβατική περίοδος και θα μας εμπνεύσει να είμαστε ενδοσκοπικοί.

Πλησιάζουμε το τέλος μιας χρονιάς χρειαζόμαστε την ενδοσκόπηση και μια νέα εκκίνηση

Το τι μας επιφυλάσσουν και προτείνουν συμβουλευτικά τα άστρα το 2020 μια χρονιά ιδιαίτερα σημαντική μπορούμε να το γνωρίζουμε να εστιαστούμε και ν αποφύγουμε τυχόν παγίδες η εμπόδια.

2ον Δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου 2019

Κριός: Θα είστε αντικείμενο κριτικής.

Ταύρος: Υπογράψτε μια σύμβαση, θα είναι ευνοϊκή.

Δίδυμοι: Επανεξετάστε μια αποτυχημένη σχέση.

Καρκίνος: ‘Επανεκτιμήσετε τις γνώσεις σας.

Λέων: Να είστε διπλωματικοί και διακριτικοί.

Παρθένος: Διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας.

Ζυγός: Δεχτείτε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα.

Σκορπιός: Ένα μικρό άγχος, νευρικότητα απαιτεί έλεγχο σας.

Τοξότης: Θα αντιμετωπίσετε απρόβλεπτα εμπόδια, καθυστερήσεις.

Αιγόκερος: Ομολογήσετε τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος: Λίγη σκέψη υπομονή θα ολοκληρώσετε στόχους σας.

Ιχθύες: Θα μπορέσετε να δώσετε στον εαυτό σας το καλύτερο.

Ακούστε αναλυτικά την πρόγνωση για κάθε ζώδιο από τον αστρολόγο κ. Σφακιανάκη, στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, "Καλό Μεσημέρι":

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News