Δανάη Μιχαλάκη - Άγριες Μέλισσες: Η «σχέση» της Δρόσως με τον Νικηφόρο

Life
Δανάη Μιχαλάκη - Άγριες Μέλισσες: Η «σχέση» της Δρόσως με τον Νικηφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διπλή αποκάλυψή της για τη Δρόσω – «Κάποια στιγμή αλλάζει πολύ…»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο “The 2night Show” τη Δανάη Μιχαλάκη, τη Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς μπήκε στη σειρά, για το ρόλο της, τη σκηνή που την είχε προβληματίσει, ενώ εξομολογήθηκε κι ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα.

Η «σχέση» μου με τον Νικηφόρο

«Θαυμάζω πολύ τον Νικηφόρο που έχει έρθει από το Παρίσι, η Δρόσω ενθουσιάζεται με αυτά. Στα γυρίσματα περνάμε φανταστικά. Έχω γελάσει με μια σκηνή που δεν την έχει δείξει ακόμα, γιατί άκουγα να γουργούριζαν οι κοιλιές των ηθοποιών.

Η σκηνή που περίμενα ότι θα με προβληματίσει και θα με δυσκολέψει ήταν η σκηνή του φόνου. Αυτή η σκηνή μας πήρε περίπου 2.5 ώρες.

Με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο είχαμε κάνει μαζί το δεύτερο κάστινγκ και είχαμε δέσει πολύ. Ποιος είπε ότι η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο; Δεν έχω ιδέα. Πολλά θα γίνουν σε αυτό το χωριό», είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

Πώς με επέλεξαν

«Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο.

https://www.youtube.com/watch?v=YrLBkUALq4U?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Εγώ και η Δρόσω

Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον! Δεν ξέρω τι γράφεται. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News