Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση της Ελένης «Η κατάθλιψη και οι τραγικές συμπτώσεις με τον αδικοχαμένο πατέρα μου»

Life
Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση της Ελένης «Η κατάθλιψη και οι τραγικές συμπτώσεις με τον αδικοχαμένο πατέρα μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή η Μαρία Κίτσου, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς

Πρεμιέρα έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «The 2Night Show» με πρώτη καλεσμένη του την πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου σίριαλ του ANT1«Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου.

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη, ενώ αναφέρθηκε με συγκίνηση στον θάνατο του πατέρα της, λίγο πριν από την πρώτη της παράσταση στον «Ηλίθιο», το πρώτο εξωσχολικό βιβλίο που της είχε κάνει δώρο εκείνος.

Η κατάθλιψη: «Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου…»

Η Μαρία Κίτσου μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη που βίωσε και πως την αντιμετώπισε: «Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα.

Η κατάθλιψη είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό. Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι!

Εγώ ζητούσα πάντα βοήθεια και αυτό με έσωσε. Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια. Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.»

Ο θάνατος του πατέρα της

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πατέρα της και με συγκίνηση περιέγραψε πως «έφυγε» από τη ζωή:

«Ο μπαμπάς μου ήταν στρατιωτικός, ήταν αυστηρός. Δεν μου έπαιρνε εξωσχολικά βιβλία, για να μην αποσπάται η προσοχή μου από το διάβασμα. Ήμουν άριστη μαθήτρια.  Το πρώτο εξωσχολικό βιβλίο που μου πήρε ήταν “Ο Ηλίθιος”, επειδή του είπα ψέματα πως μας το ζήτησαν από το φροντιστήριο για την έκθεση.

Στην πρώτη μου παράσταση, λοιπόν στον “Ηλίθιο”, όταν κάναμε πρόβες, ο πατέρας μου αρρώστησε. Ήταν καλπάζουσα η ασθένεια. Δυστυχώς, δεν με είδε ποτέ να παίζω. Η κηδεία του ήταν τη μέρα της πρεμιέρας. Εκείνη τη χρονιά, το 2007, θεσπίστηκε και το βραβείο Μελίνα Μερκούρη. Μετά από 5 χρόνια, την ίδια ημερομηνία της πρώτης πρεμιέρας, πήρα το βραβείο. Και έλεγα, μου το έκανε δώρο από πάνω.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News