Ζώδια Οκτωβρίου: Αυτός ο μήνας θα είναι συναρπαστικός!

Life
Ζώδια Οκτωβρίου: Αυτός ο μήνας θα είναι συναρπαστικός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οκτώβριο: Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Για έναν… συναρπαστικό Οκτώβριο έκανε λόγο ο αστρολόγος, κ. Γιώργος Σφακιανάκης στη πρεμιέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV.

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο

Ο μήνας Οκτώβριος θα είναι ένας συναρπαστικός και δυνητικά δραματικός μήνας με πολλούς πλανήτες που εισέρχονται στον Σκορπιό, ο οποίος έχει μια προσέγγιση που δεν είναι καθόλου ή τίποτα, η οποία φυσικά περιλαμβάνει την έναρξη της σεζόν του Σκορπιού στις 23 Οκτωβρίου.

Με την ισχυρή μεταφορά του Πλούτωνα στον Αιγόκερο στις 3 Οκτωβρίου, μετά από πέντε μήνες ανάδρομης μετακίνησης, αυτός ο μήνας θα είναι μια αποστολή για μας: να κατακτήσει όλα τα εμπόδια που φτάνουν στον δρόμο μας.

Εν τω μεταξύ, ο Άρης  προσανατολισμένος στην εταιρική σχέση θα εισέλθει στην Λιβύη με βάση την εταιρική σχέση στις 4 Οκτωβρίου, εστιάζοντας στην ομαδική εργασία και τη δικαιοσύνη ως πηγή κινήτρων.

Ακόμα κι αν ο Άρης δεν είναι πολύ άνετος να επισκεφθεί ένα σημάδι που κυβερνάται από την Αφροδίτη όπως το Ζυγό, ίσως έχουμε κάποια δυσκολία να θέσουμε όρια ή να εμμένουμε σε ένα σχέδιο, ο Ζυγός είναι ένα σημάδι που μπορεί μερικές φορές να είναι αμφισβητείται από την αναποφασιστικότητα και τη σκέψη των άλλων

Παρ 'όλα αυτά, με τον πλανήτη της αγάπης Αφροδίτη στον Σκορπιό για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα (από τις 8 Οκτωβρίου), οι σχέσεις και οι προκλήσεις τους θα είναι δύσκολο να αγνοηθούν αυτό το μήνα, καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό λαχταράει για οικειότητα και αδιάκοπη ειλικρίνεια στις σχέσεις με τους άλλους. Στην καλύτερη περίπτωση, η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να μας βοηθήσει να καθορίσουμε τις σχέσεις που αξίζει να αγωνιστούμε.

Στις 13 Οκτωβρίου, η ένταση του αέρα θα είναι δύσκολο να αγνοηθεί με την πανσέληνο σε ένα φλογερό και φλογερό Κριό.

Αυτή η πανσέληνος θα μας καλέσει να βρούμε το θάρρος να απελευθερώσουμε οτιδήποτε δεν μας ικανοποιεί πλήρως ή μας κάνει να αμφιβάλλουμε για ποιοι είμαστε.

Στις 27 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα ανοίξει το δρόμο για να εμπιστευθούμε τη διαίσθησή μας, να επιδιώξουμε την επούλωση που χρειαζόμαστε, να βρούμε την εσωτερική μας δύναμη και να εμβαθύνουμε και να δημιουργήσουμε υγιέστερες συναισθηματικές σχέσεις με τους άλλους.

Αν και ο Ερμής, ο οποίος θα εισέλθει στον Σκορπιό από τις 3 Οκτωβρίου, βρίσκεται σε οπισθοδρομική κίνηση από την 31η, ο μήνας αυτός δεν θα είναι απαραίτητα ο πιο ευνοϊκός μήνας για νέες πρωτοβουλίες, αλλά θα εξαλείψει όλα τα εμπόδια που μπορεί να το εμποδίσετε να το κάνει.

Ο Οκτώβριος για τα 12 Ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Τοποθετήστε  τους λογαριασμούς σας σε τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια όμορφη σχέση θα προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απελευθερώσετε τον εαυτό σας από μια ανθυγιεινή φιλία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα κάνετε ένα σημαντικό βήμα επαγγελματικά .

ΛΕΩΝ: Αναζητήσετε το "συναισθηματικό φαγητό".

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ξαφνική δαπάνη θα μπορούσε να προκύψει.

ΖΥΓΟΣ: Μια αύξηση στο εισόδημά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε επιλεκτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε προσοχή στη διαίσθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Καριέρα και  φήμη  αυτό το μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επίτευξη στόχων σας και προώθηση σταδιοδρομίας.

ΙΧΘΥΕΣ: Υιοθετώντας μια νέα φιλοσοφία.

Αναλυτικά οι προβλέψεις στο βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News